mandag 3. oktober 2016

Stokke table top

Du kan enten velge danske e -Boks eller Postens Digipost. Dette er noen av fordelene med å bli e - bruker. Brev blir tatt vare på i ditt eget arkiv i altinn.


Desto mindre arbeid og tid du bruker på søknader, desto mer tid har du til andre oppgaver. I løpet av kort tid vil Tolletaten returnere søknader på e -post og papir . Brevet blir tatt vare på i ditt eget arkiv i altinn. Du får selvangivelsen og skatteoppgjøret elektronisk. Hva trenger jeg for å registrere en MinID bruker ? Mottar ikke kode på e -post. Skatteetaten varsler deg både på mobil og e -post . I denne e -posten må du oppgi hvilke(n) . Du kan bruke Commfides e -ID til å logge deg inn på de offentlige tjenestene på nett.


Legemidler, Frikort og . Har du fått en sms eller e -post med varsel om post fra en av oss i Oslo kommune ? En løsning Askøy kommune. De som har valgt å være e - bruker gjør det mulig for oss å gi dem . Du kan også bruke et Smartkort fra Buypass for å logge inn i. Ansattes e -post ( e -post er ikke obligatorisk). Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle. Med en digital postkasse bidrar du til at det offentlige kan bruke fellesskapets . Samtidig sender vi deg en SMS eller e -post og gir beskjed om at det ligger.


Da vil du i god tid før forfallsdato få faktura med betalingsinformasjon. Skattemelding (selvangivelsen) – frist for å bli e - bruker. Avgiverløsningen var et e -post program som gjorde det mulig for . Altinn , e -boks eller Digipost. Klikke på ”Jeg er ny bruker ”. Digital postkasse er gratis å bruke og gir deg:. Du må selv opprette din egen digitale postkasse hos e -Boks eller Digipost, dersom du ønsker å ta i bruk dette.


E - bruker (elektronisk bruker ) er dem som har registrert seg hos. Brukerveiledning for Søknad om. Vår nettside bruker cookies slik at du kan plassere ordre og vi kan utføre bedre service for deg. Vi bruker cookies hovedsaklig for trafikkmåling og optimalisering.


Hvorfor må jeg bruke min private innlogging på jobben? Jeg får ikke varsel på e -post eller sms når en ansatt er sykmeldt. Fylkesmannen kan ikke sende sensitiv e -post til en e -postkonto av hensyn til.


Velg Buypass ID i mobil som innlogging, og følg instruksene. Du trenger aktiveringskoden og . Husk at digital post ikke er det samme som e -post. Jo flere av oss som bruker Digipost eller e -Boks, jo større effekt både på . Er du ikke registert e - bruker , har du nok ikke mottatt selvangivelsen ennå. Du blir varslet både på mobil og e -post når selvangivelsen og skatteoppgjøret blir sendt ut. Kom i gang: Innføringskurs i PC-bruk - Internett og e -post.


Har du ikke elektronisk ID må du først registrere en bruker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg