onsdag 30. november 2016

Drikkelek for to

Her finner du både kjente drikkeleker , og noen du kanskje ikke har hørt om før. Utvis varsomhet og drikk på en forsvarlig måte. Er det noen som vet om en drikkelek for to personer? Jeg har søkt på nett men finner lite.


Kun leker for flere personer. Er ikke så god på dette .

Drikkeleker - din favoritt? Sosial prat og humor innlegg 7. Den beste drikkeleken du vet av! Hus og hage innlegg 27. Flere resultater fra forum. Erik Auranaune (20) og noen kompiser møttes til et lystig lag i januar.


Gutta bestemte seg for å ta noen drikkeleker for å få opp stemninga. Her er en drikkelek som kan ta helt av. Man skal drikke ofte under denne sangen og det er lurt å holde seg til noe med lav prosent, med mindre .

Jeg trenger forslag til forskjellige drikkeleker som dere anbefaler. Her kommer en rekker drikkeleker man kan spille med kort. I alle kortspillene må man ha en kortstokk, en vennegjeng og alkohol. Men husk, ta det med ro med . Hmmz, noen av dere som kan noen rå drikkeleker ? Kjekt å ha når man skal fyre igang parties liksom.


Skal du pynte opp til fest? Festkompaniet har pynt til enhver anledning! Noen som kan noen kule drikkeleker som får fart på festen? Kongens kopp, også kjent under tallrike andre navn som Rose, Ring av ild ( Ring of Fire), Donat, Heroes og lignende, er en internasjonal drikkelek. Disse spillene varierer mye i . Fadderstyrene i Bergen har valgt å ikke ta denne i bruk, selv om de har fått tilbud om å bruke . Alternativer til drikkeleker (fra UiO).


I begynnelsen av uken - for å bli kjent! En versjon av speed dating. Deltakerne stiller seg i to rekker: altså . Forslag til drikkelek for alle som skal på vorspiel. Ny drikkelek du kan prøve?


ENDELIG fikk jeg se mine barndomshelter live!

Denne turen her har vært SÅ FIN! Vi lekte en drikkelek hvos jeg tapte, og det gikk ut på at jeg måtte drikke vodka shots. Vi har ulik toleranse for hvor mye vi tåler, og alle ønsker ikke å drikke like mye eller drikke . Når mange tenker amerikansk drikkelek er ”beerpong” og ”flipcup” det første folk kommer på. Du skal nå få vite den . Det burde det ikke være!


Alle trekker et kort - Den med laveste kort må shotte dugelig - Repeat . Livsfarlig drikkelek sprer seg. Når ikke alle vet at det bare er en uskyldig drikkelek , kan det smelle ganske hardt. Ellers er jeg ikke en fan av drikkeleker , spiller jeg med normale mennesker ender jeg alltid opp med og måtte drikke ved siden av fordi man .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg