tirsdag 15. november 2016

Alias brettspill

Ordforklaringsspill for voksne som spilles på tomanns lag. Spillet går ut på å forklare et ord innenfor visse grenser med hjelp av syn. Ett ordforklaringsspill for voksne som spilles på tomanns lag.


Bestill hjemlevering eller klikkhent i din. Brikken flyttes rundt på brettet når man gjetter riktig or og første . Siste uka før jul kommer snart - og det er en hårfin balansekunst å finne på noe som gir litt lett og fin . Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Lagspill med to eller flere spillere på hvert lag. Forklar og gjett flest ord før tiden er ute.


Sett på pannebåndet ditt og dytt ned et karakterkort. Så prøver en av spillerne å forklare og hjelpe deg til å . Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Alias - morsom brettspill. JUNIOR ALIAS : Brettspillet som både er morsomt og lærerikt.


Konklusjon: Et brettspill som både er veldig morsomt og lærerikt. Du skal skyte på alt som rører seg - og faktisk en hel del ting som ikke rører seg. Beveg deg med w, a, s og d. Med mamma spiller Oda mest Førstemann til mølla. I denne oppgaven skal du forklare . There are no stories available.


Påskeegg og spill sponset av Tactic. Tactic mente at mitt trente testpanel burde forsøke Mitt første . Man spiller på tomannslag og man må være minst 4 . DRAMMEN: Påsken er tiden for godteri, ski og hytte. Men også for brettspill.


Bildekortene er enkle å forklare fra. I ville vesten vil Buffalo Bill. Her kan du ikke være redd . Sjekk hvilke brettspill du bør legge under juletreet.


Ordspill der en på laget skal få de andre til å gjette hvilket ord han forklarer. Her er det om å gjette så . Vi tilbyr et bredt sortiment innen spill og puslespill på nett. ELSKER BRETTSPILL : Remo Rehder (t.v.) og Bjørn Halvard Knappskog (t.h.) er i gang med et av årets. Lillemann forstod både konsept og regler fortere enn vi . Alt utstyrLek og hobby SpillBrettspill. Dette er et spill barna kan spille alene, men også med voksne.


Filmpolitiet har derfor testet en hel del brettspill i flere kategorier, slik at du. Mørketida nærmer seg, og det er tid for brettspill. Hyggeonkel - lave priser og.


Notabene - Fordi vi har flere sider! Kalaha er et brettspill som består av et mancala-brett og små kuler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg