onsdag 23. november 2016

Lyseblå mariusgenser

Jeg skal strikke mariusgenser til meg selv. Men er usikker på hvilke farger jeg vil ha. Er litt lei av de tradisjonelle fargene ( blå hovedfarge). Fineste fargekombinasjon på mariusgenser ? Flere resultater fra forum.


Mariusgenser i grått og blått!

I en av Fjorden Cowboys- episodene har Lothepus på ein fin blå og grå genser. Den blei lyseblå med kvitt mønster og mørkeblå detaljar. Genseren er beregnet på str.


Strikkefasthet, masker glattstrikk på p nr. Veiledende pinner, Pinne nr Pinne nr 5½. MERINOULL inneholder 1 merinoull.


Deilig og myk merinoull som er superwash-behandlet slik at det spesielt godt egnet til baby- og barneplagg . HIMMEL Unisex Kofte - Blå.

Mål: Lengde 50cm, overvidde 74cm og armer 32cm! Lilletulla mi fikk hvit mariusgenser , hvit bukse, blå lester, votter, skjerf og lue i presang. Det billigste produktet spanderer vi! Hvilke farger syns du er finest? Har litt lyst på de originale med blå som hovedfarge, men det finnes jo så mange andre fine og?


Vurderer å strikke meg mariusgenser. Tenkte egentlig grå mariusgenser. Jeg liker best originalene, blå eller hvit med motsatt mønster og . Vi benytter rene materialer som bl.


Tradisjonelt og Tidløst design! RAUMA ULLVAREFABRIKK AS. Har også strikket en lyseblå mariusgenser til min yngste sønn og en hvit til min . Blå har et rykte de fleste bare kan drømme om.


Ikke la hotellgjestene du kaster snøball på vite hvor du bor. Litt av en jobb håper den. Hurra =P men jeg ville egt ha lyseblå.


Jeg valgte en lyseblå bunn fordi det garnet har jeg rikelig av. Ellers er detbrukt restegarn fra mange forskjellige produsenter.

Den er brun, lyseblå og lilla. Lyseblå sommerlig topp, str. XXXL strikkes i Sandnes Alpakka eller. FINN Lysebl mariusgenserkofte . Det offwhite og grå strikkes i garnet Dale Påfugl, og du trenger ca nøster.


Sennepsgul, lyseblå , grå og burgunder strikkes i Lang Mohair Luxe, og du trenger ett . GRATIS STRIKKEOPPSKRIFTER. Send dette via e-postBlogg dette! Jeg har brukt Gjestal babyull i fargene koksgrå nummer 8og lyseblå nummer.


Bilde av Lillelam- Lue tynn basic gutt lyseblå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg