mandag 27. mars 2017

Baby doppler

Romerike mellom William, Mathias og . Navnene er hentet fra Statistisk sentralbyrå. Sara Opprinnelse: Hebraisk navn. Mest populære jentenavn var Nora.


De bibelske navn taper nå . Finn ut hvor populært navnet på hunden din er.

Hun har fylkets mest populære navn. Nord-Trøndelag fikk det samme navnet som henne i fjor. Dette er de mest populære barnenavnene i Norge. Legger man til Sophia, . Navneforsker tror ikke norske mødre vil kopiere Kim . Her er det litt andre navn som er mest populært enn ellers i landet.


Oslo er noe for seg selv. Slik har det alltid vært, sier seniorrådgiver Jørgen . I alle tre fylkene var det flest jentebarn som fikk dette navnet i fjor.

Gravid kvinne viser frem magen sin. Lapper med populære jentenavn på magen. Et gammelt kjent jentenavn topper lista for niende gang.


PÅ TOPP - IGJEN: Emma er så langt årtusenets mest populære jentenavn i Norge. Ellers var man seint ute. Sofie var et svært populært jentenavn.


Trondheim skiller seg ut . PÅ ANDREPLASS: Emma har vært et populært jentenavn i mange år, og navnet holder fortsatt koken i toppen av listen. Her representert ved Emma Watson . Nylig publiserte SSB oversikt over de mest populære navnene for. Emma Ambrose fra Saskatchewan i Canada, innehar det mest populære jentenavnet i Norge. Navnet, Emma, er dette årtusenets mest brukte . Lukas er det aller mest populære navnet i Opplan Hedmark, Telemark og Aust- Agder. Andre navn er mer populære i andre fylker, som Oliver i . Lucas og Emma er de mest populære navnene i Norge, men ikke i. Så er igjen den årlige dagen kommet hvor Statistisk sentralbyrå (SSB) presenterer fjorårets mest populære navn.


Emma er på topp, og dette er årtusenets mest brukte jentenavn så langt. Populære guttenavn i Algerie.

Pierre Yanis محمد Mohamed Lakhdar بلقاسم Amine Fazil El Miloud Islam Karim Yacine Abdou Belkacem Kac Edali Walid ياسين . Vasco Tiago Diogo Nuno Ricardo Bruno Carlos Daniel Filipe Miguel Pedro Rodrigo Cristiano Helder Joao João Manuel Rui . Emma og Lucas er populære navn i Østfold. Det å bestemme babyens navn er en vanskelig avgjørelse,. Her kan du også se hvilke navn som var de mest populære det året du kom til . Det ligger nå på tredjeplass over de mest populære jentenavnene. Det var også superpopulært for . POPULÆRE NAVN : Mange danske babyer fikk navnene Noah og Sofia i fjor.


I Bangladesh er det vanlig med et offisielt navn og et kallenavn. Dette gjør at også hinduistiske eller indiske navn er nesten like populære som muslimske . Blant de tjue mest populære guttenavn i for hele Norge i fjor, er det utelukkende vestlige navn, ifølge den siste statistikken fra SSB.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg