tirsdag 21. mars 2017

Plomme oppskrift

Allerede henger greinene tunge flere steder i landet. Er hagen full av frukt, uten at du veit hva du skal bruke alt til? Her finner du tips til konservering, men også til middager og desserter med epler . Deilige, norske plommer er kjent for sin sur-søte, milde og aromatiske smak. Enten de er blå, gule eller.


Oppskrifter med plommer. Helstekt kylling med stekte . Mens eplet er frukthagens svar på den friske, naturlige jenta, er plommen den mørke i silkekjole i hjørnet. Victoriaplommen har hele 75 . Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre.


Kok lake med vaniljesmak eller cognac- og kanelsmak. Hvor mye sukker som brukes er avhengig av hvor søte plommene er. Sukker er viktig for holdbarhet.


Clafoutis er en slags ovnspannekake med bær eller frukt. Her har vi brukt modne plommer og servert den lun med selskap av lettvispet krem. Lag en deilig smuldrepai med sesongens norske plommer.


Dette er en dessert som er litt undervurdert i mine øyne. Lag ditt eget syltetøy av plommer. Bruk det gjerne som pålegg på brødskiva, til kakefyll eller til desserten.


Det er så enkelt å røre . Hver FREDAG sender jeg ut ukens oppskrifter og litt nyheter i et . Plommer i konjakksaus med vanilje, yoghurtkrem og karamelliserte pekannøtter. Tarte aux mirabelles (Fransk terte med gule plommer ). Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Småkok plommer i vann sammen med rødvinseddikk og kanelstang på.


Jeg leste ikke oppskriften kritisk nok, og nå står jeg her med chutney det vil ta ca. Lettvint plommekake som smaker deilig nybakt. Med disse plommeoppskriftene får du det som plomma i egget. På lanseringsfesten ble det etterlyst flere oppskrifter med plommer , og her kommer derfor en kjapp og smakfull plommedessert med en deilig . En kake skal være saftig, søt og god. Likevel kan du trikse litt for å få den litt . Når plommene blir bakte blir dei skikkelig saftige, møre og får en nydelig sødme som ingen . Her får du mange tips om plommer fra produsenten på Sjødalstrand på Svartskog.


Havregrøt med plommer er en rask og sunn grøt å lage til frokost eller lunsj. Med havregryn og plommer både smaker den godt og gjør godt. Her kan selvsagt krydderet varieres.


Kanelstang og stjerneanis blir bra, eller du kan lage den ekstra juleaktig med noen nellikspikre. Kine Kronkvist i kategorien drikke og ble sist oppdatert 8. Legg oppskrift i handlelapp. En fantastisk enkel og velsmakende dessert. Crème fraîche kan gjerne byttes med vaniljeis. Sursyltede plommer er deilig garnityr til stekte- og tradisjonelle retter.


Her kommer oppskrift på plommelikør, som lovet :-) Du trenger et stort norgesglass, plommer , sukker, brennevin eller vodka, 2-3 . Umodne plommer har oftest en sur og syrlig smak i skinnet mens modne plommer er søte, saftige og. Her er deilige oppskrifter hvor plommer har hoverollen. Bevar dei gode råvarene lenger med hermetisering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg