torsdag 23. mars 2017

Heklet tøfler

Hvordan hekle en tøffel fra tåen, bak til hælen og opp skaftet. Oppskrift på heklede tøfler ! Nå skal dere endelig få oppskriften på de heklede tøflene som så mange av dere har etterlyst! Jeg rakk ikke å få lagt . Hekle bordskåner oppskrift følger med.

En perfekt og nyttig gave å gi til en vordene mor. Lekre og varme tovede tøfler. Garnet finnes både som print versjon og ensfarget. Finn favoritten din og.


Har heklet et par til minstegutten i huset. Disse skal få være med på hyttetur til helgen. Derfra fortsatte jeg å hekle til tøflene var lange nok opp på vristen, så snudde jeg arbeidet og heklet staver (dette blir hælen). Vil du hekle et par tøfler ?

Her finner du lenker til hekleoppskrifter på tøfler til voksne og barn. I denne DROPS video viser vi hvordan basis oppskriften er på noen av våre tøfler (hurtigspoling). Du kan hekle varme, toasty tøfler til alle i familien din med disse gratis hekle- tøffemønstre.


Hei og god mandag :) Etter at jeg la ut bilde av den rosa uglen i går fikk jeg veldig mange forespørsler om oppskriften. Det er min egen oppskrift, og den er . Når kulda kryper langs gulvet er det deilig å ha noen gode og varme tøfler på lur. Hvorfor ikke hekle et ekstra par og gi dem . Her er hekleoppskrifter på tøfler av forskjellige slag.


Det finnes ingen unnskyldning for å ikke hekle dette enkle plagget. Vet du hvordan du hekler fastmasker? Internett er jo genialt, man finner gratis oppskrifter overalt. For ei stund sida fant jeg den spennende oppskriften her, på tova . Han har brukt de nesten hver dag siden han fikk de for tre uker siden, . Tovet tøfler , heklet i Tykk Ull.


Pute med puffmasker, heklet i Tykk Ull. Denne Pinnen ble oppdaget av Christine H.

Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Heklet skjerf med popkorn i Tykk Ull. Rundt åpningen på Hjertetøflene er det heklet en kant. Denne videoen viser hvordan du gjør dette. Herlige sauer i ull og alpakka.


Før toving, m rettstrikk på pinne nr. Heklefasthet, 12kjm med dobbelt garn og heklenål nr. Garnmengde: Barn(3) Dame(5) Herre(6). Er fargen utgått, settes fargen automatisk til hvit.


Under størrelsesguide ser du . For å hekle disse tøfler , trenger du bare å vite grunnleggende teknikker. Enkle heklesømmer og enkel forming gjør alt arbeidet for å lage søte . Perfekt til små prinsess.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg