torsdag 30. mars 2017

Guttenavn på l

Ifølge navnetrendene er bokstaven L veldig populær for tiden. Den oppleves som klangfull og dukker opp i mange av toppnavnene. Her er et utvalg av guttenavn som er brukt av eller færre i Norge.


Lyder Levi Lucas Leander Lennart Lester Levander Levin Levion Liam Lidvar Lidvin Linus Linius Livius Lodin Loke Lucian Ludvig Sent from . Forslag til guttenavn på S eller L 10. Internasjonale guttenavn på L anyone? Flere resultater fra forum. Lukas, Luka, Leo(n) og Leah. Trenger guttenavn på L - Anonymforum - Skravle.


Guttenavn på L - Navnedebatten - Foreldreforum. Navn på L - Anonymforum - Skravle - Foreldreforum. Alle guttenavn dere kan komme på som begynner. På leting etter navn til en guttpå L ? Listen på denne siden hjelper deg å finne guttenavn som begynner på l. Hva om du søker på utelandske og religiøse navn på den bokstaven?


Mye fint der som også er litt annerledes enn det vi nordmenn er vant til :). Utvalget er stort for dem som ønsker å gi barnet sitt et originalt navn. AnonymBruker skrev: Nei det er ikke noe problem. Har alltid hatt respekt for dine meninger og det er viktig å se en . Når navn bare blir gamle nok, så blir de som nye.


På denne siden finnes et stort utvalg av unike navn , spesielle navn , sjeldne navn , uvanlige navn og vakre navn til gutt og jente. Bruken av tyske navn til babyer har økt de siste årene. Og nå er trenden sterkest for jentene. Navnene-nesten-ingen-nyfodte-far 29.


Da kan du droppe navnetoppen, og i stedet begynne . Her på denne siden kan du velge mellom mange fine. I Australia skal guttenavn helst begynne på L , en trend vi også ser spor av her til lands. De kan også gjerne være bibelske. Larry Engelsk kjæleform av Lawrence.


Ligger rett bak svenskene Noen navn går aldri av moten, mens andre navn er så sære at de aldri vil ta helt av. Visste du at noen navn har . Vi tar for lite sjanser når vi velger navn til barna våre, sier navneforsker. Her er noen navn som har blitt tatt i bruk i Norge de siste årene, og som flere og flere bruker, men som ikke er overforbrukt foreløpig. Vil du et spesielt navn til hunden din? Se om du finner et nytt favorittnavn!


I tillegg vises hvilken rangering hvert navn. Du kan også besøke guttenavn i kryssordboken. Navneforsker Ivar Utne har tidligere i år uttalt til Bergensavisen at korte navn med doble vokaler, og gjerne konsonanter som m, n, og l , er og vil . Mange nordmenn velger å gi sine babyer engelske navn eller navn som har en engelsk klang, og dette er noe som blir stadig mer populært i Norge i dag!


Her er også andre navn vi kjenner til - og har noen av dere andre forslag, så send oss en mail. A - Jente- navn : AKITA, - ARINA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg