fredag 24. mars 2017

Festlokale stavanger

Velg det lokalet som passer dine preferanser best. Send forespørsel til én eller flere samtidig. Se bilder og les anmeldelser fra tidligere kunder.


Alle priser ligger åpent og du kan filtrere på hva du ønsker. Trenger du et lokale for et selskap eller jobbarrangement?

Vi kan skreddersy menyer og løsninger for små og store selskaper og de . Skal arrengere et liten gathering ifm. Lokalene egner seg også godt til styremøter, . Dersom du ønsker å leie lokale i bydelshusene, gå til vårt online. Stavanger - og Ryfylkeregionene.


PRISOVERSIKT FOR UTLEIE I ALLE BYDELSHUS I STAVANGER. Vår hyggelige storsal og andre rom i huset er til utleie for foreninger, bedrifter og private.

Lokale har et fullt utstyrt kjøkken med dekktøy til stk. I lokalet finner dere også . Frivillige lag og organisasjoner og andre kan leie lokaler i et bydelshus. Har du et lokale som du ønsker å få mer utleie på?


Servit har daglig henvendelser fra kunder som ønsker å leie lokaler til ulike formål. Noen anledninger fortjener spesielle omgivelser! Blant deres oppgaver var å varsle . Book din fest, galla eller bryllup her!


Vårt selskapslokale i Finnehuset er ett stemningsfylt lokale til både små og. Hinnahuset er ett lokale som er godt egnet til bursdager, konfirmasjoner, firmafester, møter og andre festligheter. Det er sitteplasser og dekketøy til . Godt utstyrt lokale og kjøkken.


Lokalet rommer totalt med personal personer. Her blei de kjente revyene spilt , der blant annet sangen ” eg e fydde på straen” blei lansert. Strømvik Kolonihage leier ut et hyggelig og rimelig selskapslokale .

Vi hjelper deg med anbud på selskapslokale. Vil ha et lokale hvor en kan ha med mat og drikke selv! Rosenkildehuset midt i stavanger sentrum. Vi tilbyr selskapslokaler og catering til alle slags arrangement og begivenheter.


I den idylliske Dreggjavika på Bersagel har Anne Riska store planer. Mens vintersola så smått varmer opp frosten på kaien nedenfor sjøhusene . Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! Rinde, sverger til lokale råvarer og nordiske smaker. Velkommen til restauranthuset.


Vår nye restaurant har nå fått navnet. Proudly created with Wix. Team Modern Design skreddersyr de beste pakker til akkurat Dere- tilpasset salongenes behov, innen farge, klippeteknikker, styling, oppsett, stil og form og . Vi har ope måndag til laurdag heile skoleåret, og det går aldri lang tid mellom konsertane.


Skråtårnet er tilgjengelig for utleie hvis du trenger et unikt lokale til . Et festlokale med smak av middelalderen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg