fredag 28. april 2017

Strikke bunad

Det finnes rettelser til dette heftet. Her får du en samling av festdrakter. De fleste har vi funnet i vårt rikholdige arkiv . Oppskrifter til alle norske bunader. Baby ull, Silja superwash.


Vi tilbyr også nydelige bunader fra kjente norske produsenter. Da år gamle strikkeglade Astrid Hågensen Kleven fikk vite at venninnen ventet tvillinger, kom ideen om å strikke to bitte små bunader. Husk at strikkefastheten må holdes hvis resultatet skal bli . Selger strikket NY festdrakt i str. Er litt vid i vesten, så sitter nok best på et barn som ikke er for spinkel.


Eller til den lille sorte? Vest-Telemark bunad U55. Vi har to butikker og ein systove i Oslo sentrum med bunader , bunadsølv og anna . Hun finner inspirasjon i naturen, i arkitektur, og ellers alt som har morsomme former og farger. Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter.


Merete har strikket i hele sitt liv. Strikket sjal til Aust-Agder bunad. Dale Garn er din garanti for . Nordfjord bunad strikket. Mønster selges ikke, kun ferdig stikket. Eg syns der er en del skikkelig fine strikkebunader.


Men så er det så mye snakk om at det er jo ikke ekte bunader , men eg bryr meg ikke om det . En kort jakke er et flott alternativ til cape når det er litt surt mai. Er det noen her som har strikket bunad ? Har kjempe lyst til å strikke bunad til jenta som kommer. Er ikke glad i og brodere. Livvidde 80cm, brystvidde 92cm, lengde fra skulder til . Hadde så lyst på strikkebunad til litlehøna. Så då litlehanen var ei veke reiste eg full av optimisme og kjøpte garn.


Vi syr flere bunader enn før, og selger mer garn enn tidligere, sier Jon Tølløfsrud Hulberg, daglig leder i Husfliden Lillehammer. Snippsjal til bunad er en godt prøvet modell gjennom ca 2år! Bunad Når bunadsinteresserte frå heile landet samlar seg på. Ja, det blir ikke til 17. Jeg finner stort sett bare opp til . I fjor kjøpte jeg garn og oppskrift til å strikke snippsjal til bunaden.


Vet det skal legges opp 6masker. Husker jeg syns oppskriften var litt . Urbane trender som strikking og mannebunad ga Husfliden en myk. Et av de viktigste satsingområdene til Husfliden er bunad til menn. Perfect to dress up for celebrations like . Husfliden AS i Gjøvik har strikk av kvalitetsgarnet Rauma, og vi garanterer at . Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Denne Pinnen ble oppdaget av Else Foss.


Andre oppskrifter i dette heftet. Perhaps searching can help.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg