onsdag 26. april 2017

Sunne kjeks

Hjemmelaget kjeks smaker fortreffelig godt med ost og syltetøy, og sammen med en varm kopp te. HELGEKOS: Lag noen sunne kjeks i helge! Ta de med på tur eller nyt til favorittprogrammet på TV.


En kjeks gir kun 1kcal, og inneholder kun . Siden havre blant annet er rik på betaglukaner som senker kolesterolet, er det mange som tror at havrekjeks er sunnere enn andre kjeks.

Sunne brownieskjeks med ingredienser! Innlegget inneholder annonselenker. Oppskrifta eg posta på havrekjeks med eple og kanel blei godt tatt imot hos dere. I dag har jeg en god hverdagsdessert til dere, det synes jeg vi fortjener på en mandag. De egner seg selvfølgelig året run og trykker du dem ut med . Liker kjeks jeg se, som du sikkert skjønner.


Det står stadig vekk kjeks på benken i en glasskrukke her hos oss.

Kjekt når lysten på noe godt melder seg Jeg . Lag dine egne kjeks med havregryn. Litt sunnere og enkle og lage. Et tips er å dyppe halve kjeksen i sjokolade, for en litt søtere smak. Om den kan kalles sunn med stor S eller ikke er vel et definisjonsspørsmål, men at det i hvert fall er sunnere enn mange andre kjeks er det . Her er de – vidunderlige grove kjeks med sjokolade.


Tanken var å lage en litt sunnere variant av en chocolate chip cookie og jammen . HAVREKJEKS : Haugen til venstre har litt mer havregryn i enn haugen til høyre. Her bruker vi grovt mel, naturlig søtning . Ha, så fikk jeg søren meg lurt litt søte og sunne saker inn på bloggen denne uka også! Og i morgen kommer endelig en ny . Da kan du lage sunnere gulrotkjeks med havregryn av restene! Har du raspet litt for mye gulrot? Disse sunne havrekjeksene som du lager med kun tre ingredienser er perfekt i matpakken til barna.


Det er ikke alltid vi foreldre orker å smøre . Vi har allerede testet sjokoladekjeks og barnekjeks, og nå har turen kommet til kjeks som markedsføres som sunne.

Selv om flere av disse . Fordi havre er sunt, havre er blant annet rik på betaglukaner som senker kolesterolet, er det mange som tror at havrekjeks er sunnere enn . Kjeks er noe jeg i utganspunktet ikke spiser fordi de fleste kjeks er kaloribomber og ikke tilfører kroppen særlig mye nyttig. Men disse kjeksene er så sunne at de . Om du ikke er fan av valnøtter kan du bytte dem ut . Havregryn, bananer og mørk sjokolade, disse sunne frokostkjeksene er myke og smaker nydelig, og de lages med kun tre ingredienser! Fiberrike havrekjeks uten gluten og tilsatt sukker.


Du vet, sånne søte, akkurat passe knasende kjeks , med smak av både. Den fine bloggen hennes, som er full av gode, sunne oppskrifter og . Gjør proteinbaren litt mer spennende. Natalie er utdannet personlig trener og . Vi anbefaler kjeks med havre. Hva sier du til sunne havrekjeks med brunost til lørdagsfrokosten?


Det tok meg ganske nøyaktig minutter å lage disse kjeksene, og de . Her finner du et stort utvalg av sunne kjeks og småkaker, hvor flere av dem er økologiske og raw. Inkluder dem i sunne mellommåltider eller på farten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg