onsdag 21. juni 2017

Bibelske jentenavn

Har du lyst å gi barnet ditt et bibelsk navn ? Eller kanskje sjekke om navnet til barnet ditt har et slikt navn? Her finner du både vanlige og uvanlige bibelske navn. Ulike skrivemåter er slått . I denne artikkelen vil vi dele en liste med syv vakre, bibelske jentenavn og hva de betyr.


Noen navn går aldri av moten.

Det kan like gjerne dreie seg om navn med opphav i gresk, romersk og bibelsk bruk. Abel, pust eller bedervelige. Abigail, De far gleder seg. Abraham, far til mange nasjoner. Alexis, beskytter av de menn afweerder.


Vi ser også at en del bibelske navn som er populære i USA og har en tradisjon for bruk i Norge kan slå godt an, sier Utne. Under vises av totalt sider som befinner seg i denne kategorien. Hvordan i alle dager skal klementiner gi tarmslyng?

Anonymous poster hash: caf75. Leter du etter et bibelske navn til en jente? Da har du kommet til riktig sted! På denne siden har vi listet opp en rekke bibelske jentenavn. Bibelske navn er en del av vår navneskatt, - ikke nødvendigvis fordi folk er religiøse, men fordi navnene har noe med seg som folk vil ha, sier . Betydningen av Bibelske navn.


I DE fleste land i dag er det få navn som blir tillagt noen spesiell betydning. Når et barn blir født, blir det ofte oppkalt etter en venn . Da kan du droppe navnetoppen, og i stedet begynne . Med bøker som Skriften på veggen og Bibelsk navnebok viser Dag Kjær Smemo hvordan bibelske or uttrykk og navn brukes i vår hverdag - uten at vi kanskje . Mange ønsker unike navn til barna sine, men ender likevel opp med å følge. EKSOTISK NAVN : Henter du inspirasjon fra utlandet, finner du navn som. Se alle synonymer til bibelsk navn.


Ny navnestatistikk forteller at trenden fortsatt er korte jentenavn og bibelske guttenavn. Sara og Mathias er fjorårets mest populære fornavn. Bibelen , sier professor i nordisk . Bibelske navn er fortsatt populære, til tross for økende sekularisering og trender for å velge mer spesielle navn.


For jenter: Lea, Naomi, men få velger Chloe, som er mye brukt i flere andre land i Europa og i USA.

For gutter: Noah, Isak, Elias, . Selv om de fleste foreldre holder seg til navnetrendene med bibelske , korte eller gamle norske navn , er det fortsatt mange som velger å gå for . Leah, Amalie, Aksel og Henrik er nye navn på topp ti. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Mest populære jentenavn var Nora. Men bibelske navn taper . Den høye andelen bibelske navn de siste årene skyldes imidlertid ikke at nordmenn er blitt mer religiøse – snarere tvert imot.


To navn som lenge har hengt med i teten, Mathias og Aksel, er skjøvet ned til 14. Elias og Isak, også de bibelske navn. Videre så har det tidligere i nord vært en tradisjon for å benytte seg av flere spesielle bibelske navn.


Dette er noe blant annet forfatteren Knut . Trenden med bibelske guttenavn og jentenavn som slutter på a, holder seg. Den mest kjente person verden over som har navnet Jonas, er trolig ikke den norske utenriksministeren, men mannen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg