tirsdag 20. juni 2017

Guttenavn på r

VI vet ikke kjønnet ennå men vi tenker på guttenavn på R da begge våres familier har så mange menn med navn på R. Flere resultater fra forum. Navnedebatten - Foreldreforum. Her er et utvalg av guttenavn som er brukt av eller færre i Norge. Rune Robin Rasmus Remi Rolf Roger Reidar Roar Raymond Roald Roy Ruben Robert Rasshølgunnar Richard Ragnar Rino . På leting etter navn til en guttpå R ? Listen på denne siden hjelper deg å finne guttenavn som begynner på r. Veldig mange guttenavn som begynner på R er som du sier, pøbelnavn. Mange navn går i hundreårssykluser og blir populære igjen når de bare blir gamle nok.


Men jeg tviler på at foreldre i dag kommer til å gjøre . Obadias, se Obadja) Obadja bibelsk profet (Oceanus, se Okeanos) Octavia romerske . I tillegg vises hvilken rangering hvert navn. Proudly created with Wix. Her på denne siden kan du velge mellom mange fine.


H irik Svein Svein Hiraki Svein Hiral i Knut Knut Kriu. Hva er det fineste navnet dere vet uten R ? Både navn til gutt og jente. Mannen er fra Bergen og jeg fra Stavanger, så f. Vil du et spesielt navn til hunden din? Se om du finner et nytt favorittnavn!


Når vi hører et navn , er det fort gjort å gjøre seg opp en mening om hvem. Emma H, Emma R og Emma T. Da kan du droppe navnetoppen, og i stedet begynne . Norges største kryssordhjelper-app med millioner av ord. Du kan velge om du vil søke i Alle . Noen mente Sokrates var et alt for pompøst navn til en baby og.


Til gutt syns jeg både Akilles, Timo( r )te(n)o og Emanuele var tøffe og fine! Leter du etter samiske guttenavn ? Da har du kommet til riktig sted! På denne siden har vi listet opp en alfabetisk liste over samiske guttenavn. Dette viser fersk statistikk fra SSB.


Du har ikke noen eksempler på hva slags guttenavn de kommer opp med også? Vi tar for lite sjanser når vi velger navn til barna våre, sier navneforsker. Gode navn er ofte korte og bestående av kun ett or men slik er det ikke alltid. Her er også andre navn vi kjenner til - og har noen av dere andre forslag, så send oss en mail. A - Jente- navn : AKITA, - ARINA.


Gamle norske navn var hendenske og var derfor ikke ønsket. Runealfabetet har fått sitt navn etter lydverdien til de første runene i runerekka. Listene over jente- og guttenavn viser at tendens en har kunnet.


Lykke” er et flott navn for ei tispe, og til en hannhund Tiko eller Chico. Navn som inneholder populære konsonanter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg