fredag 23. juni 2017

Str barneklær

Hva har dere som tilbehør til laksen ? Begynner å bli lei det vanlige, potet eller pasta med gulrøtter og brokkoli, saus eller rømme. Drikketips til grillet eller stekt laks med rømme og agurksalat. En klassisk fiskemiddag servert med en saftig agurksalat . En saftig og herlig stekt laks på nulltid i Philips Airfryer. Les oppskrift på Philips.


Dill- og soyamarinert laks. I dag serveres stekt laks med salat , rømme og potet. Vi har også kake med jordbærkrem og sjokolade. Og selvfølgelig sørbygdas beste softis.


Couscous blandes med friske grønnsaker og persille og laksen stekes i panna. Salat med laks , parmesan og valnøtter . Forslag til tilbehør : Kuttet hjertesalat blandet med rømme og litt eddik. Dette er en kjapp, enkel og smakfull rett, som du gjerne kan invitere gjester på.


Hvis du vil ”jukse litt” kan du. Laks er alltid godt og laks stekt i ovn er alltid en vinner i min bok. Som tilbehør passer poteter i alle versjoner, ris og en riktig god salat. Her finner du oppskrifter av SALMA laks til alle anledninger, og gode tips til. Potetsalat med bacon og pesto er Christoffer Sjuves tilbehør til stekt laks.


Den er rask og enkel å lage og kan tilberedes med din favoritt fisk og . Enkel og rask middag med laks. Nudelsalat med stekt laksefilet. Ovnsbakt laks med couscoussalat.


Barnas beste tilbehør til fisk. Resten av tilbehøret varieres etter kva eg har tilgjengelig, men det er noko som går igjen og igjen: krema fiskesaus! Laks med smakfull marinade og spennende tilbehør. Denne passer utmerket til . Her er en oppskrift på SALMA marinert i lime, hvitløk og urter, og stekt i ovnen. Tilbehør er en nydelig mangosaus.


GLAD LAKS : Arne Brimi bruker laks til hverdag og fest. Stek ved 1grader i ca. Dette er stekt laks servert med rogn, en sup0ergod kombinasjon som er lett å lage.


Liker du fisken helt gjennomstekt , legg lokket kjapt over grillen eller legg over litt. Tallerken med laks og tilbehør. Sprøgrillet hjertesalat er fint tilbehør til ovnsbakt laks. Du kan selvfølgelig bruke annen fisk enn laks , hvis du lyster det, eller servere den lune salatblandingen til litt. Server så mango-og avokadosalaten til laks med ris som tilbehør.


Vi pleier for det meste å grille laksen vi da (nam), men da pleier vi å servere med kokte poteter, salat og rømme med (litt) sukker. Poké med laks , cashewnøtter og stekt løk. Den kan varieres i det uendelig med tilbehør og er lett å få til. I denne oppskriften steker du laksen med sitron og soyasaus, og serverer den med en frisk salat av avokado, vårløk, eple og hjertesalat. En deilig fiskerett som er god å servere i helgen, enten med eller uten gjester.


Med ris er den komplett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg