tirsdag 20. juni 2017

Dusk til lue

Dusker er fine detaljer på hjemmelagde ting, enten det er til en lue ,. For å lage en dusk , trenger du to smultringformede pappskiver til å surre . Bilde av Dusk - kunstpels. Klikk her og se det store utvalget av pelsdusker i mange farger og . Håndsydde fuskepelsdusker i ulike farger og størrelser. Påsydd trykknapp for enkel og avtagbar montering til din strikkelue. Fuskepelsduskene er vårt mest . Hvordan lage dusk til strikkelue.


God guide til hvordan man enkelt lager en flott dusk til strikkelue . Tre myke og skjønne dusker i fuskepels til lue. Det er trykknapp på Winter Beanie så du kan mikse og matche hvilken dusk du ønsker. En enkel måte å lage dusk til topplua. Jo mer garn jo tettere dusk.


Klipp til slutt opp trådene i midten mellom pappskivene. SOMMERSALG Stor okergul dusk (ca cm). Deilig, håndstrikka lue i økologisk alpakka.


Farger: Brun, svart og hvit . Unicorn - fake fur dusk. Dusker som egner seg supert som dusk på luer eller som dekor på andre plagg. Duskene har påmontert trykknapp slik at den er lett å ta av ved f. Knallgul ribbestrikket lue med naturdott faux. En lue med dusk slår aldri feil. Jeg har en veldig artig måte å strikke patent på.


Side Image Big Image Side Image. Favorite Haust Collection. Lue med avtagbar dusk Arrow Grey Velg størrelse Arrow × Arrow. Avtakbar dusk i imitert pels, størrelser.


PaMaMi - Strikkelue med dusk. NOK15Førpris:NOK 29Rabatt - inkl. Det vil være mulig å få kjøpt materialpakker med mønster, for, dusk og vinyltrykk. Ribbestrikket og behagelig lue som holder hodet varmt.


God og romslig lue i nøytrale farger. Finnes i fire forskjellige farger. Julekongen lue med dusk. Luen er grå og off-white og har refleksemblem i front. Egenskaper: Bred brett med ribbestrikk.


Materiale: 1 cashmere. Vaskeinstruksjon: Maskinvask på 30℃ . En grovstrikket lue i myk kvalitet. Luen har dusker i fuskepels på toppen og liten applikasjon på den oppbrettede kanten. Helt ny ribbestrikket lue med dusk fra Lanullva.


Handstrikket damelue med flettemønster og brunmelert skinndusk. Garn:Alfa fra sandesgarn, ull og mohair. Hengende nattlue med lang lang dusk. Kan selvfølgelig også brukes ute som en fargerigk langlue. NORHEIM RETRO LUE MED DUSK ER STRIKKET I DOBBELT LAG MYKT AKRYLGARN OG HAR EN BRED OPPBRETT MED EMBLEM FORAN.


PEER GYNT er produsert i 1 norsk ull, mykt og behagelig. Spesielt velegnet til å . Deilig myk strikket lue med dusk og strikket votter med fleece for. Nydelig rillestrikket lue i myk ullmix, kommer i flere av sesongens farger.


Dusken er festet med trykknapp og fjernes enkelt ved vask.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg