torsdag 29. juni 2017

Kjerringråd mot maur

Maur er sikkert nyttige, men ingen vil vel ha dem på kjøkkenet eller andre steder. Her kommer Gjerrigknarkens beste råd til hvordan du kan vise maurene at du . Kjøkkenskapet kan inneholde de beste produktene mot vanlige hageplager. Har du noen smarte kjerringråd mot maur ? De små maurene virker umulige å bli kvitt, og akkurat nå invaderer de hus og hytter.


Kanel mot maur : Foto : kjerringrad.

Heldigvis finnes det råd mot de sultne småkrypene. Nyheiten blei oppdaga i sommar, då den svenske forfattaren Lars-Erik Litsfeldt tømte ut ein desiliter saft i hagen sin. Men maur kan også være skadedyr, og invadere huset ditt. Vanlig sukkermaur kan trenge inn i kjøkkenskap og forsyne seg av maten din, men . Les om hvordan du kan bruke Hoff Potetmel for å bli kvitt plagsom maur. Det finnes en rekke sprayer og midler man kan bruke mot maurene , men.


Derfor er det heller ikke så lett å bli kvitt maur om du ikke gjør det på den rette måten. Men før du dundrer løs med maurmiddel i øst og vest, kan det være lurt å ta en titt på.

Mot maur , saksedyr, skrukketroll, sølvkre og edderkopper. Les også: – Slaget mot brunsneglen er tapt. Kaffegrut mot maur inne.


Tror du det er lett å bli kvitt maur ? Etter du har prøvd alle kjerringrådene. På denne siden finner du gode kjerringråd som kan hjelpe deg å bli kvitt disse ubudne gjestene. Råd og lindringer mot plager i hverdagen. Her har vi samlet flere gode råd på hvordan du skal bli kvitt maur i huset.


Middel mot maur i ferdige porsjonsforpakninger, slik at du ikke behøver å komme i kontakt med. Råd om bli hvordan bli kvitt maur lenger ned på siden. Unngå for eksempel tett vegetasjon inn mot grunnmuren. Dropp kjerringråd mot maur.


Slik ser en svart jordmaur ut. Den kalles også sukkermaur og er mellom 5-mm lange. Foto: Arnstein Staverløkk . Cayennepepper er et godt kjerringråd mot maur som helst bør brukes ute – for eksempel på altanen eller på stein og asfalt i oppkjørselen.


Hvordan kan du forebygge og bli kvitt maur ? Insektssprayen er effektiv mot maur , veps, skjeggkre og sølvkre.

Kjøpte hus for en stund siden, og det kryr av maur her. Har prøvd forskjellige råd , tips og vink, men de blir hvertfall ikke borte. Maur kommer vanligvis inn gjennom små sprekker og hull i huset.


Disse kjerringrådene tar knekken på ugresset. Gode råd mot maurinvasjoner. Finnes det noen kjerringråd for å bli kvitt små maur på veranda,. Lokkebokser mot maur kan brukes både innendørs og utendørs.


Disse boksene er lukket, slik at barn og dyr ikke kommer til midlet. Boksen inneholder et naturlig. Jeg har en maurtue med skogmaur og en stubbe hvor stokkmaur har begynnt å etablere. Noen som har noen råd og tips til å få de bort? Sett pekefingeren mot fronten, angriper den så er det ikke annet enn vanlig maur.


GIGANTISK TEST AV KJERRINGRÅD : Hjelper nedgravd fleskesvor mot vorter? Utseende kan hos norske arter minne om rød skogmaur , men stokkmaur har en noe. Det er lett å lokke maurene inn i fellen, sier Inger Løvaas.


Sprayproduktene dreper kun de maurene som blir truffet, forklarer Inger Løvaas hos . Maur, mus og veps er plagsomme gjester i huset. Her er noen gode råd til å bli kvitt dem:. Vurder andre isolasjonsmaterialer enn .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg