tirsdag 3. oktober 2017

Gratulasjonshilsen tekst

Den klassiske gratulerer med dagen- teksten fant vi alle litt vel kjedelig, og det endte med at vi lette litt rundt på nett etter noe bedre. Her kan du finne både tekst til bursdagskort og bursdagsdikt. En stor og varm gratulasjon til deg på dagen din.


Enda et nytt år du aldri har opplevd… Lykke til! Et steg fremover, og to tilbake. Trenger du et godt sitat? Morsomme sitater og gode ord til bruk ved fødselsdagen. Nyttig for deg som vil sette en ekstra spiss på bursdagskortet eller talen til jubilanten.


Det er ikke alltid lett å finne den perfekte kortteksten. Vi hjelper deg gjerne litt på vei. Bruk koden KORTTEKST og få rabatt når du sender blomster. Bursdag - Dikt , Gratulasjon , Sitater og Visdomsord. Nedenfor har jeg samlet noen gode tekster til fødselsdagen: Dikt , Gratulasjon , Sitater og . Jeg suger til å skrive noe.


Kan noen hjelpe med en enkelt dikt her? Det er også hyggelig å få et lite dikt , og du kan finne mange diktbøker på biblioteket. Forslag til tekst på bryllupskort. Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer på annonsen, inkludert endringer i tekst , bildeutsnitt og publiseringsdag. Konfirmasjonskort - dikt.


Skal du skrive tekst på konfirmasjonskort, vil et lite dikt kunne si mer enn mange ord. Vi gir deg her gratis konfirmasjonsdikt som du kan. Ferdigdesign med gratulasjonshilsen for 17. Ja, vi elsker dette landet.


Skriv et dikt eller sitat som passer til anledningen på kortet. Sjekk bokhylla eller søk på internett for inspirasjon. Hvordan staver man kjærlighet? Finn et sitat fra et dikt , fra en kjent filosof, eller kanskje fra en av konfirmantens.


Her er tre eksempler på tekst som passer fint til begge kjønn:. Har kjøpt et veldig fint og dyrt kort. Du kan laste ned Wondershare Dr. Fone for iOS gratis prøveversjon å se om den finner du fjernet tekst beskjeder eller ikke. Download Win Version Download . Noen dikt vil jeg aldri glemme, de var nydelige alle som en.


TGoPv Hurra for deg som. Vil skrive et morsomt dikt eller noe sånt. Det skjønneste dikt og de deiligste ord skal brudeparet have, og alle de goder der finnes på jord skal lykken bringe som gave-. To hjerter, to sjeler - en tanke.


Vi trykker ikke dikt i gratulasjoner og minneord. Her skriver du all tekst som du ønsker på trykk. Teksten må inneholde navn og . Kjære gode Venn du får meg alltid til å smile og le, og med oss kan allting skje. Du er super kul og jeg digger deg, og jeg vet at du støtter . Vakre dikt vi har brukt i bryllup, om kjærlighet, samhold og nærhet. På denne siden vil jeg legge ut dikt jeg har brukt i vielser.


Dikt om søstre skrevet av et enebarn. Formålet med slike tekster kan blant annet være å påvirke, gjøre inntrykk på, reflektere, utforske, underholde og å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg