onsdag 20. juni 2018

Artige dikt

Leter du etter morsomme dikt? Da har du kommet på riktig sted. På denne siden har vi samlet flere morsomme dikt som får deg til å le!


Her har vi samlet flere dikt som kan være morsomme for barna. Humor: Hei,Skal ha framføring av dikt denne uken og jeg tenkte jeg skulle ha et som . Trenger du et morsomt visdomsord til foredraget eller talen (eller bare en god latter) - da bør du lese denne artikkelen! Morsomme sitater, ironiske vitser og dumme forsnakkelser om det aller meste. Smil til verden, og du får en støvel i trynet.


Smil igjen, og du har et nytt par! Ny-ord som selfie de lar seg jo bruke. Forkortende ord er i dag blitt en seff. Men hakker du tenner og starter å stamme. KLIKK HER FOR Å SKRIVE, LESE OG DELE DIKT!


VG Nett) På ett døgn sendte VG Netts lesere inn over 7dikt. Hei og husk og hipp og hopp! Vi har plukket ut de beste. Se,her husker Tipp og Topp! Topp går opp når Tipp går ned.


Hipp og Hopp og husk og hei! Et dikt jeg skrev om kjærlighetssorg, måneder etter at det ble slutt. Nå har det gått nye måneder. I en hver konfirmasjon bør det leses et dikt til konfirmanten. Her er fem vakre og viktige dikt som gjør seg godt i en konfirmasjon.


Ukas dikt er Julebord i enkeltmannsforetaket av Jon Hjørnevik. Selv om julebord-tiden nærmest er over, så er det noen av oss som har noen . Andre dikt, som Gevir og Edderkopp, har ein lun og humoristisk undertone. Ei flott bok, med artige vers som både små og store kan glede seg over.


Dette god natt-diktet er ett av mange mesterverk fra Edel Hammersmark Gjervans hånd. Hun er dikter og forfatter og leverer bøker med avslørende og artige. IFA har nylig hatt diktverksted som har resultert i koselige og artige dikt. Noen av dem kan du lese her . Jeg skal si noen ord for å ønske velkommen til trønderfest, og skulle gjerne hatt et litt artig dikt som handler om trøndere.


En herlig befriende samling med ungdommelige dikt. Jeg ble fascinert av de artige ordvendingene og den kule rett-på-sak-stilen. Dikt til kjæresten han år Tekster og ord. Det er et typisk Hagerup- dikt - om sammensatte følelser og så går det rett i hjertet på leseren.


Disse bursdagens vitser og gåter vil bringe et smil til bursdagsstjernens ansikt, og få festg gjestene til å fnise også. Sjekk ut disse ideene til . Livsvisdom kommer med årene, og et velvalgt dikt kan flettes inn i en seriøs tale. Du kan selvfølgelig også la et dikt være ditt bidrag i bursdagen. Apelseths artige dikt og Ørnhøis mer alvorlige og intime sanger gjorde at publikum fikk litt av alt - og noe attåt.


Dei siste dagane har eg lagt ut tre dikt av William Allingham, ein. The Fairy King, og fann fleire artige dikt av . Det er Gisle Winger som har æren for at den artige historien bak diktet er blitt bevart. Frå Berg og Stauri: Sangbok for norsk ungdom. Sjå, Syver står og sagar ved.


Gratulerer med den nye, artige vekkerklokka. Endelig får dere oppleve gleden ved tåteflasker, narresmokker, søvnløse netter. Jeg liker veldig godt Gro Dahle sine dikt, de er litt undrende og fine. Gro Dahle er allsidig og dyktig, og skriver absolutt rare, artige dikt til . Da kunstner Eirik Willyson startet boligjakten, fant han så mange ufrivillige megler-gullkorn i boligannonsene at han samlet de beste i en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg