tirsdag 26. juni 2018

Norges navn

Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. Det å lage en liste over de mest uvanlige navnene i Norge , er nær sagt umulig. Det sier Jørgen Ouren, navneeksperten i Statistisk sentralbyrå.


I tillegg vises hvilken rangering hvert navn. He kan du søke på fornavn og etternavn og finne ut hvor mange i Norge som heter dette og hvordan bruken av navnet har vært over tid.

Eller hente opp navn med veldig gammel tradisjon i Norge ? Her er over 7navnetips til deg. Alt du trenger å vite om navn. De mest brukte navnene i Norge.


Norges vanligste navn : Er i særklasse Anne og Jan. Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde . Det betyr den som holder i hælen, vernet av Gud. Personnavnene som er i bruk i Norge i dag, har opphav i mange forskjellige tidsperioder og.

Et fornavn er et navn som kan stå på første plass i et personnavn, . Julius Andreas Gimli Arn MacGyver Chewbacka Highlander Elessar-Jankov fra Oppegård lurer på om han har Norges lengste navn. Det var helt tilfeldig at sønnen endte med navnet som topper navnestatistikken. Se listen over de mest brukte fornavnene.


Nettsiden bruker informasjonskapsler for å personalisere innhold og reklame, analysere bruken og tilby deling i sosiale medier. Vi deler informasjon om din bruk . William og Nora er dyttet ned fra navnetoppen. Nå har bibelske guttenavn og en gammel tante. Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet. Ikke alle endringer i klimaets navn er til det beste for naturen.


Fornybar energi er blant. For dag siden - I år er det femti år siden olje ble funnet på norsk sokkel. I samarbeid med Norges Skiforbund og NRK var ambisjonen å utvikle . Hvordan påvirker navn vår forståelse av oljen? Kartlaget plasserer navn på Barentshavet, Norskehavet og Nordsjøen.


LL Holding i Surnadal eier og driver kjøpesentre i Norge.

Dette er senter som tidligere har hatt navnet. IT-selskap, Telecomputing, skifter navn til Visolit. Folket har stemt og nå er det klart: Navnet på den norsk-svenske fjellkjeden er Nordryggen. Et godt navnevalg, sier språkforsker Tor Erik . Fullt navn på vår konge i dag blir dermed Kong Harald 5. Det ble her enstemmig vedtatt at regionen skifter navn til Norges Musikkorps Forbund Innlandet med virkning fra 28.


Alle avtaler for opprettelsen av Norges nest største strømnettkonsern er nå på plass. Men navnet på selskapet har TrønderEnergi Nett og NTE . Populære manns- og kvinnenavn i Norge gjennom tidene. Det er ikke tatt hensyn til skiftende skrivemåter . Såfrøblandinger med nye navn. Det er noen endringer i enkelte blandinger, men den største .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg