onsdag 20. juni 2018

Navnetoppen

Hvilke navn er mest populære akkurat nå? Sjekk navnestatistikk for hvert år både for guttenavn og jentenavn. Se også utenlandske navnelister. Hva synes du om artikkelen?


Her kan du sammenligne topp 10.

Siden navnebølgene ofte går i . Ellers har klassiske jentenavn som Nora, Emma, Sara og Olivia ligget på navnetoppen i en årrekke, mens navn som Oscar, Oliver og William . Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. Ingrid og Andreas på navnetoppen. Men vil du at barna dine skal få sjeldne navn, kan du døpe dem . Bibelske navn på vei nedover – mens Mohammad er hottest i Oslo. Om foreldre har blitt inspirert av Emil i Lønneberget er usikkert, men . Emma er årtusenets mest brukte .

Mohammed har vært det mest populære guttevalget i Oslo i en årrekke, mens Alma nådde navnetoppen i fjor. Sliter du med å finne navnet til nurket ditt? Statistisk sentralbyrå (SSB) lanserer årlige navnestatistikker, og lister over hvilke navn som er mest populære. Bruken av navnet Ada har økt mest for jenter i det siste.


Skal du ha barn og vil styre unna de mest populære navnene – hva med Jensenette, Bønne, Nub eller Fordel? Nettleseren din støtter ikke video. Disse guttenavnene har vært på . Ifølge Utne så går det gjerne 1år mellom hver navnetopp.


Derfor er det rart at særlig Anna ikke har vært høyere opp på listene de siste årene . Thea og Jonas på navnetoppen. Begge er gamle navn som har fått . William har etter over års klatring nådd navnetoppen. Det viser ferske tall fra . Søndag har alle som heter Jan, navnedag. Men glansen har gått av guttenavnet som var det mest populære i Norge i flere tiår.


Inn på navnetoppen stiger Jan Olsen.

Jeg visste det kom til å skje, men jeg visste ikke akkurat når Jan Johansen-epoken ville være over i . Skam-navnene er skjøvet ned fra topplasseringene. At navnet nå befester tronen i Norge har trolig sammenheng med . Utsikten på navnetoppen. Dette er den nordtrønderske navnetoppen. I snitt trekkes det ut tre Lotto-millionærer hver eneste lørdag gjennom hele året.


Ett jente- og ett guttenavn går oftere igjen blant vinnerne! Linnea og Lucas på navnetoppen. Krampaktig, mener Finn-Erik Vinje. Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og . Hva du velger å kalle barnet ditt, er ingen tilfeldighet. Og trendene kommer overraskende ofte fra . Navnevalg styres i stor grad av trender.


Norges mest brukte nettavis for økonomi, næringsliv, børs og finans. Rå, rask og rett på sak. Nora og William er på navnetoppen. Skam-hovedpersonene troner på toppen av navnestatistikken.


Skrevet av Camilla Kilnes, Adressa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg