tirsdag 25. desember 2018

Dessert til kalkun

Stort sortiment av stimulerende og utviklende barnespill som hjelper med å utvikle barn i alderen -år. Heldigvis er det greit å si det nå, men for noen år siden var det som å banne i kirka. Driv din egen frisørsalong!


Som alle spillene fra Toca Boca er dette en høydare for barn i mange aldre. En gratis app betyr derimot at man skal være litt på alerten, for før eller .

Actionspill, hjernetrim og mye mer. Truck Driver Crazy Road. Gratis spill for barn - helt uten reklame! Her kan unger fra 2–år trygt få lov å spille dataspill. Det er ingen forsøk på . Stimulerer barnets kreativitet, gir kunnskap og ferdigheter.


Jeg tror det er viktigere med rammene rundt spillingen , enn at barn absolutt . Norsk spill i serien Rabbagastene for barn som vil lære bokstaver og ord.

For barn -år Pris: 1-. Vokste du opp på 80- eller 90-tallet, var du kanskje blant dem som lærte seg grunnleggende engelsk gjennom tekstbaserte spill som Police . Vi har de klassiske spillene til barn , brettspill til barn , spørrespill til barn , pedagogiske spill til barn , kortspill til. Damm - Hva spiser dyrene? Mange foreldre vet ikke hvilke spill barna spiller, eller hva de handler om. Spillmodusen battle royale, der du kjemper mot andre spillere, kan spilles gratis på iOS-enheter,.


Veldig mange, også barn under år , spiller Fortnite nå. The Sims (PlayStation, Xbox, PC, Mac) – anbefalt aldersgrense . Kontobegrensninger gir deg muligheten til å styre hva hvert barn i din PSN-familie kan få tilgang til og hvor. Passende for barn fra år og oppover.


Spill tøffe spill for barn på Boomerang. Vi har online- spill med Looney Tunes, Tom og Jerry, the Flintstones og mer. Han anbefaler spillsidene på Barnevakten.


Her lærer barn på mellom fire og ni år seg å knekke lesekoden, og appen. En gammel traver, der man kan spille på virtuelle instrumenter. Anbefalt alder: Fra syv år.

Mine barn på fem og syv år spiller det hele tiden. LEGO har mange fine gratisapper , som både Ninjago og Star Wars. Barn kan også ha glede av mange av spillene i App Store. Foreslått alder: år og oppover.


Dette er apper som passer for barn som skal lære seg alfabetet, lære å lese og skrive og. Poio er en app som blander elementer fra spill med leseøvelser og appen har som mål å. Utrolig nok er Snapseed helt gratis til både iOS og Android. Hvorfor nedlasting puzzlespill og gratis spill for barn når du kan ha begge i ett spill. Juster nivået og antall.


Block Puzzle Mania - Quadris Brick Classic. Passer for de minste barna i alderen 2- år. Academy har utviklet en rekke pedagogiske og morsomme spill for barn - og alle er gratis. De nyeste 1spill og morsomste spillene samlet på nettsted!


Som far til en jente på snart år har jeg prøvd en del spill og apper for mobil og. Hvert dyr presenteres med bilder med ly et bilde av pappaen, ett bilde av. Dette spillet er gratis og reklamefritt, og lar barnet slå på trommer på skjermen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg