mandag 24. desember 2018

Enkle babysokker

Nå er det printet ut på papir og jeg er klar for å strikke litt babysokker ;). Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som . Søte, små og superenkle!


Disse klarer du garantert å lage selv om du ikke er en dreven strikker.

Trenger du litt hjelp til å komme i gang med . Disse babysokkene er veldig enkle å strikke og veldig populære hos. Kjempefine babysokker og jeg er helt enig, de er veldig fin fasong på og . Jeg skal strikke flere slike sokker i andre farger til vesla mi. Veldig enkle og fine sokker , ju-huu! Oppskrift - strikkede babysokker.


Gryteklutene er raske og enkle å hekle, kjekke som veninnegaver.

Innlegg om enkel oppskrift babysokker skrevet av boerboelheidi. Disse små tøflene er ypperlige som barselgave, og kjapt å lage. Du må kunne å legge opp masker, strikke. I denne DROPS video viser vi hvordan man strikker en av våre populære babytøfler Lullaby Booties i. Nr 16a Sokker med fletter strikket i Alpakka til dame og herre.


Sokken egner seg best som kosesokk, hvis du vil ha en mer slitesterk sokk anbefaler vi Alpakka . Her kommer oppskriften på babysokker med strikket snor :) (jeg driver med snoren nå ;) ). SPIRALSOKKER: Sokkene er enkle for barna å ta på selv fordi de ikke har hæl. Hjemme hos os har vi en sokkekurv i entréen med tykke sokker til både husets . Som strikkes i restegarn. Jeg er så glad nå fordi jeg - som ikke er noe flink til å strikke i utgangspunktet - har greid å strikke hele fem par babysokker i forskjellige farger!


Det er babyboom i vennegjengen, og jeg har veldig lyst til å strikke noen enkle tøfler eller lignende til de små. Problemet er at jeg er skikkelig . Her finner du alt fra enkle babysokker til herresokker med klassisk mønster og mer avanserte damesokker med fletter og hullmønster. Design oppskrift babysokker - nå kan du strikke skjønne babysokker med Målfrids strikkeoppskrift for babysokker.


En sånn basis som alle vil ha.

Så her følger en enkel og gratis oppskrift på ullsokker. Last ned din gratis oppskrift på søte babysokker som er enkle å strikke selv for nybegynnere. Litt større babysokk - illustrert i fargekoder. Enkle , morsomme, fargerike babysokker ! Her finnes alt fra lekre og lune gensere, babysett, putetrekk og annen interiørstrikk, sokker og mye mer. Her har vi noe for enhver smak, alder og årstid!


Boken inneholder oppskrifter på ulike sokker til liten og stor. Her finner man alt fra enkle babysokker til herresokker med klassiske mønstre og damesokker . Gratis oppskrift på enkle babysokker. På bloggen Stikk og tøys finner du trinn for trinn oppskrift. Strikk enkle, søte babysokker. Snorer kan du tvinne, hekle eller strikke.


Legg opp 32(38) masker på pinner nr. Har flere enkle , men hva slags garn kan du tenke deg å bruke da? Silja, Ida, Senja, Adore. Du kan også få oppskrift på enkle sokker hvis du ønsker det.


Slik strikker altså jeg sokker. Jeg sier ikke at dette er den riktige måten, men jeg synes den er enkel å skjønne. Håper du også syntes den var . Pris kr 2(spar kr 31). Se flere bøker fra Guðrun Magnúsdóttir.


Gled de minste med fargerike og morsomme sokker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg