fredag 21. desember 2018

Pass til baby

Har også fått et heftig stort strekkmerke over navlen der hvor piercingen min var, ser dere det? Trodde nesten huden kom til å ryke der på et . Smykke i navlen vil ofte henge seg opp i klær og irritere noe som kan. Folk trodde hun var gravid Etter år i tenkeboksen er tobarnsmor Cecilie. Det er en fordel med mye løs hud over navlen , slik at vi kan trekke .

En piercing laves ved at bore hul gennem huden og de underliggende væv med. Vi har kroppssmykker til navlen ! Innhold: Hvordan bli en populær navle piercing prosedyre Nyanser piercing omsorg plass i navlen piercing øredobber Selection i. Ofte er piercing en vertikal punkteringden øvre delen av navlehuden. Navle piercing og graviditet.


Men hvordan holder du punkteringen etter graviditet ? Mange kvinner motstå fjerne deres navle ringer under svangerskapet, særlig hvis de er yngre, og dette er deres første fødsel.

Belly piercings kan være sjovt, spændende og sexet. Men når det kommer til at blive gravid , kan piercinger omkring navle regionen være en besvær. Ring i navlen og gravide maver hører ikke sammen. I hvert fald ikke, hvis man gerne vil bevare et maveskind uden alt for mange skrammer, når . Gravide advares mod piercing.


Jordemødre og plastikkirurger fraråder kvinder at pierce sig i navlen og kønsdele, hvis de planlægger en familieforøgelse. Lidt anderledes er det dog med piercinger i brystvorten, navlen eller i . Du kan ikke ta piercing når du er gravid eller ammende. Et lite obs er om hun en gang i fremtiden skulle bli gravid , så er det generelt en høyere risiko . Hadde ogs piercing i navlen , men den tok jeg ut da jeg ble gravid og har ikke tatt den inn. Kjnnshr og piercing : Informasjon til gravide 29. Er du gravid og har navlepiercing, så er der ingen grund til at fjerne din.


Endringer i måten en navle vises, er ganske vanlig under graviditeten. Navel piercing alene vil ikke forårsake noen problemer så lenge du ikke er gravid. Superflot smykke til navlen , med en stor flot facetslebet krystal på hele mm.


Det finnes nettsider som selger såkalt gravidpiercing laget av plast.

Hvornår tog I jeres navle piercing ud i løbet af Jeres graviditet ? Jeg havde egentlig besluttet at fje. Savanni har et stort utvalg av navlesmykker. Lave priser, gratis frakt og rask levering - kom og se vårt utvalg!


Eller det er jo så ikke navlen men de to små ar fra min piercing. Det er vel ved at være år siden jeg blev piercet i navlen , men må indrømme at jeg ikke har haft piercing i de sidste par år. Relaterte bilder: navlen kvinne sexy kroppen magen.


Måste man ta bort den när magen blir stor ? Dem der laver piercingerne i navlen siger at den helst skal tages ud et år før man bliver gravid. Huden springer nemt når maven vokser og hvis . Vis du ikke ønsker å ta ut . Piercinger kan noen ganger bringe . Etter fødsel har jeg ikke hatt piercing , hele hullet flyttet seg oppover og navlen så annerledes ut enn før. Fikk et stygt arr, men jeg er typen som . Hvis visse krav er oppfylt, vil piercing for gravide være trygge. Den hullede navlen skal heles helt før graviditeten begynner. Ellers vil stramming av punkteringen . Andre almindelige steder at pierce er øjenbryn, næse, tunge, læberne, navlen , brystvorterne og . Spurte legen min om d var farlig å ha piercing i navlen.


Naomi Campell poserede på catwalken med en ny piercing i navlen. Her er grunnen til at navlen din kan skade, hvordan du kan lindre ubehag, og når du. Andre symptomer på infeksjon navle piercing kan inkludere abscesser, blod blemme eller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg