fredag 28. desember 2018

Sovesofa hjørne

Pannebånd i det tradisjonelle Telemarksmønsteret. Strikket på pinne med Peer Gynt og Lima. Norway Shop er en offisiell butikk for gensere fra Dale of Norway og andre norske merker.


Du kan kjøpe ulljakker til herre, norske luer og gensere i merinoull til . Unisex Hood - 1 bomull strikket hettegenser. Mye er er strikket med smart superwash 1 ull fra sandnes garn og alpakka fra.

Vi benytter rene materialer som bl. Tradisjonelt og Tidløst design! Vottene er enkle å strikke , og en. Foretrekker du ull, kan du strikke selv.


Det er gram med garn . Garnpakke: Mariusgenser med rundfelling til barn fra 1-år. Sett sammen din pakke og strikk en tidløs genser med god passform til barna! Beskrivelse av ett mønster etter spørsmål i strikke gruppa på fb.


Her viser jeg hvordan man strikker med to farger fra vrangen.

Et diagram er en tegnet fremstilling av mønsteret du skal strikke. I oppskriften kan det dessuten stå at du må telle deg fram slik at midterste maske i diagrammet kommer midt på den plaggdelen du strikker. Disse tova Mariusvottene blir fort en favoritt i kulda. De strikkes på store pinner, og toves i . Finne ut hvilke farger og garn som passer sammen ved hjelp av denne fargevelgeren.


DROPS Merino Extra Fine (m). Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Denne Pinnen ble oppdaget av Trine Lise. Størrelse (3-6) 9-mnd (2-4) år. Garn lanett ( 1 merinoull, gram = ca 1m).


Jeg følte meg helt strikket ferdig med mariusmønster på 80-tallet. Men langsomt kom lysten sigene igjen til å strikke marius mønster. Antall: XXS (4) XS-S (4) M (5) L (5) XL (6) XXL (6). Se flere ideer om Knit Stitches, Filet Crochet og Knit Crochet. For Hege Figenschou er det bare småstrikk, etter å ha gjort ferdig . Jeg kjente jo jeg fikk litt hetta på fredag når jeg satt å strikket på marius tunikaen, og skjønte jeg kun hadde dager på meg for å få ferdig . Unn Søiland hadde lært å strikke før hun kunne lese.


Marius Veske Her har jeg lagt til to ekstra masker på den røde borden øverst slik at den også går opp når du strikker flere repetisjoner av . Garn: Rester av Du Store Alpakka sin Sterk i rødt, hvitt og blått.

Kortere rundpinne nr for å lage prøvelapp og ørehette. Sjabrak, gjerne i en nøytral farge, f-eks marineblå. Hvis du vil øve litt på mønsteret først kan du begynne med Marius -lue. Jeg synes det handler mye om å telle når jeg strikker mønster. Ok,må nesten innrømme at jeg har fått dilla på å strikke Marius mønster: Open.


Jeg strikket bare marius mønsteret på den ene siden og ensfarget på andre siden. Puten jeg er brukt er 40xcm. Når man har strikket ferdig . Marius Inspirasjon er det den høres ut som, en inspirasjonsbok for deg som vil strikke i Mariusmønster , og lære mer om strikkens historie.


Når denne runden er ferdig start med å strikke Mariusmønster og avslutt igjen . Boken forteller historien om Marius -mønsteret og innholder hele lettfattelige strikkemønster. MARIUS strikkebok er laget i samarbeide med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg