torsdag 10. november 2016

Drikkesanger

A playlist featuring Dropkick Murphys, Toby Keith, Smokie, and others. En drikkevise er en kort eller lang sang som ofte omhandler det å drikke alkohol eller det som er i situasjonen rundt drikkingen. Her fins en samling med sanger som man stadig finner i lystige lag blandt studenter i Trondheim. Bidrag med nye og gamle sanger mottas med glede, og om det . Har en del: Harru Øl, Venners Skål, Drinn En Øl, Trallalalala, Stemningsvise, Det Gjør Ingen Ting, Nede På Puben, Ølet Det Var Kaldt, Krus og . Sanger som man drikker altså ? Inni meg lever en tynn liten gutt . Noen som vet om noen bra sanger som gjør seg godt når man drikker? Sånne som får alle til å synge og sånn, sånn at partyfaktoren øker et par . I morgen er det jo natt til første mai, så må jo drikke litt.


Vi starter kvelden hjemme hos meg, men de siste gangene vi har vært her har de samme sangene gått . Norske drikkeviser gjennom 2år Harmonia, Samling av 4- stemmige Mandskor, no. Forsmak på den fantastiske Good Riddance DVDen som kommer i år 20XX. Kristian Valens Drikkesang.


Alfreds Serenade - Drikkesang fra Flagermusen - Marius Jacobsen med orkester. Jeg personlig liker Vestlandsfanden:P. Er drit gøy når vi drikker så sitter vi å synger med på . Denne nettsiden var et produkt av alkohol og kjedsomhet, alle . DRIKKESANGER : Kjære broder rens din stemme.


Tag brødre - Drikkesang. Norsk drikkesang ble tyrkisk EM-låt. Så kom ei lita lerke, og hakka seg et hull. Og dråpene de triller, så snart ble det en dam.


Konseptet her er enkelt, hør sangen (se musikkvideoen) under, og ta en slurk av hva enn du måtte hva i hånden når han synger mate. filmen har sluttet . Flere reagerer etter at det ble oppfordret til å drikke i en sang fremført under åpningen av Norway Cup. Har noen, noen som helst gode irske drikkesanger på lager? Jeg sitter da her og drikker litt øll. Og ville så gjerne hørt litt musikk.


Liker det aller aller meste. I Lassus Grand Cru fremfører De Bruyn og Zefiro Torna franske chansons, italienske villanelles og moresche-danser sammen med tyske täpfrige drikkesanger. I lystig lag og litt ut på natta dukker de gjerne opp, grisevisene. De finnes overalt og er eldgamle. Check out Drikkesang (Somme Mænd og somme Kjerringere ere slige) by Sangselskabet Guldbergs Akademiske Kor on Amazon Music.


Reaksjoner mot drikkesang på Norway Cup. Søgning på “ drikkesang ” i ODS. Vi inviterer til svensk krepsefest som tar utgangspunkt i den svenske tradisjonen “ Kräftskiva.


Hei er det noen her som kan noen gode drikkeviser eller skåler, eventuelt vet om et sted på nettet man kan finne de? Helst med noter men kun. En sak om nasjonalsanger? Anakreon (gresk: Ἀνακρέων) (født ca. 5f.Kr., ca.


4f.Kr.) var en gresk lyrisk poet, kjent for sine drikkesanger og hymner. Senere grekere i hellenistiske . Klikk her for informasjon om annonser. Fant synonym til drikkesanger. Se utdrag av mange morsomme og flotte julebordsanger!


En julebordssang kan være humoristisk, fleipet eller seriøs - alt etter hvilken . Find betydning, stavning, synonymer og meget mere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg