mandag 14. november 2016

Lyse muffins med sjokoladebiter

Saftige og gode muffins laget med kefir. Muffinsene er fylt med biter av deilig sjokolade. Muffins med sjokoladebiter er enkle, saftige og supergode! Alle liker muffins, særlig disse med sjokoladebiter.


De passer til de fleste anledninger, til og med når du bare vil ha noe godt! Lyse muffins med sjokoladebiter faller i smak både hos små og store. Denne oppskriften kan du bruke som basisoppskrift ved å bytte ut . Freia Kokesjokolade i Biter (velge om du ønsker lyse eller mørke biter) . Sjokoladeglasur og knasende kakestrøssel gjør disse muffinsene ekstra gode. Nydelige sjokolademuffins var klar til fotografering før de skulle fortæres. Prøv saftige og gode hjemmelagde bananmuffins med biter av hakket sjokolade.


Perfekt måte å få brukt opp bananer som er blitt overmodne! Barnas favorittmuffins – perfekt til barnebursdag! Dette er oppskrift på enkle lyse muffins som alltid blir saftige og gode. Av denne oppskriften blir det muffins. Ekstra saftige sjokolademuffins med store sjokoladebiter.


Elsker du sjokolade er dette muffinsen for deg. For ekstra fyldig smak kan du bruke biter av mørk . Dobbel smak, dobbel så godt! Kjempe enkle å lage og passer til alle anledninger . Alt fra kakao og sjokoladebiter , til syltetøy eller friske bær passer godt i muffins. Du kan også prøve en av våre favoritter – nemlig eple og kanel – som setter en . Du kan tilsette røren smak som sjokoladebiter , friske . I dag skal jeg friste dere med saftige muffins med sjokoladebiter , toppet med deilig hvit sjokolade frosting. Disse muffinsene er laget med . Er det noe muffens på gang?


Nei, ikke noe muffens, bare sjokolademuffins Sjokolademuffins med ekstra sjokolade. Her er en oppskrift på lyse muffins med sjokoladebiter. Grunnoppskrift på lyse muffins er superenkel å følge. Bruk gjerne muffinsbrett, og server i bursdag og til fest. Pynt med glasur, bær, nonstop eller nøtter.


Dette er en grunnoppskrift som kan brukes til alle typer muffins. Nå er det alt for lenge siden sist, starter opp igjen med noen oppskrifter. Et tips er å sette muffinsformene i et muffinsbrett først. Da får du store muffins som holder . Muffins – eller cupcakes, som de kanskje også kan kalles – fra Lise Finckenhagen.


Bringebær og hvit sjokolade i deigen, og ostekrem med . Man kan også tilsette bær eller sjokoladebiter i røren. TORO Lyse Muffins kan lages som små muffins til barneselskapet eller store muffins til vennebesøket. Det er Torsdag og dagen før helg, så det passa vell midt i blinken med ei søt oppskrift? I dag deler eg deilige vaniljemuffins med sjokoladebiter , . Jeg tenkte jeg skulle legge ut en muffins eller cupcake-oppskrift igjen.


Superenkle og supergode muffins. Kjøp Toro Muffins Mix Sjokolade , 3g og alt annet av dagligvarer billig på nett! Varene får du utlevert, ferdig.


Muffins er en bløt oppskrift og de blir luftige og saftige etter bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg