torsdag 2. mars 2017

Fjerning av føflekker

Hvis du har føflekker du er usikker på, eller om du oppdager andre mistenkelige forandringer i huden, er det viktig å oppsøke hudlege for å få en sjekk av huden . De fleste av disse er godartede. Laser til fjerning av føflekker er effektiv behandlingsform uten smerter og etterlater mindre arr. Fjerning av føflekker gjøres ved mistanke om kreft, eller fordi de har en litt uheldig plassering. Noen føflekker kan fjernes hos fastlegen, andre . FJERNING AV FØFLEKKER , FETTKULER OG ANDRE HUDSVULSTER.


Hvis du ønsker konsultasjon eller ønsker å fjerne en føflekk eller andre . Oslo Hudlegesenter har kort ventetid til hudlege for fjerning av føflekker. Ved usikkerhet om en føflekk er godartet eller ikke er det viktig med rask vurdering. Med svært høy presisjon fjerner de kun det som skal fjernes slik at du oppnår et best . Her blir det avgjort om føflekken kan fjernes med laser eller at det må tas prøver for eventuell kirurgisk fjerning.


Dersom du er henvist for fjerning av føflekk hvor vi ikke vet sikker diagnose, fjerner vi den alltid med god margin. Føflekker som er bærere av kreft skal ikke fjernes . Når vi så får endelig diagnose, bestemmer vi. Vi undersøker alle dine føflekker og vurderer om det er nødvendig å fjerne noen av medisinske grunner.


Mindre, opphevede føflekker , spesielt i ansiktet, kan ofte. Ved fjerning av føflekker , fibromer, etc bruker vi COlaser. Det er vår ansvarlige lege, Dr.


Pedro Sait som utfører behandlingene med denne laseren. Har du vært eksponert for mye sollys denne sommeren? Merker du noen forandringer på føflekkene dine? En lege bør undersøke alle føflekker som klør, blør . Vi fjerner føflekker og vorter enten ved frysing eller ved kirurgisk fjerning.


Legen vurderer behandlingsmetode i hvert enkelt tilfelle. Vår dyktige lege vil finne den . En føflekk som gir mistanke om føflekkreft, malignt melanom, kan i mange tilfeller fjernes i sin helhet av allmennlegen. Alle slike føflekker skal . Kan man få fjernet føflekker i ansiktet som ikke står ut, altså hvis man tar fingeren over så kjenner man at . Oslo hud- og laserklinikk tilbyr fjerning av føflekker , vorter, talgkjertler og andre utvekster med laser eller kirurgi. Laserbehandling gir mindre eller ingen arr i . De skyldes en ansamling av pigmentceller i huden. Mange har en føflekk eller utvekst et sted på huden og lurer på å få den fjernet.


Filmskuespilleren Ewan McGregor fikk fjernet føflekk fra ansiktet. Sjekk om dine føflekker er i faresonen. Før inngrepet gis det lokalbedøvelse som kan svi noen sekunder.


Symptomer på melanom kan være en føflekk eller en ny flekk som:. Hvorfor føflekkundersøkelse ikke bør . Er det mistanke om kreft, skal føflekken fjernes og sendes til undersøkelse ved et . Velg mellom tre, fem og syv stykker. Hvis en føflekk er mistenkelig med tanke på kreft så vil fastlege eller hudlege kunne fjerne denne med et enkelt inngrep med lokalbedøvelse.


Legene hos Oslo Privatklinikk har lang erfaring innen ulike hudbehandlinger samt arrkorreksjon og fjerning av føflekker. Bestill gjerne en konsultasjon hos oss i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg