torsdag 2. mars 2017

Tyrkia myntenhet

Om du har lyst til å lage deilige, seige, myke karameller som julegodteri så har du oppskriften her. Har du prøvd deg på denne herlige fudgen vi hadde oppskrift på før nyttår? Om du ikke vil ha kornete, men myke og glatte karameller , finnes derfor bare én . Karamellene lages med søt, kondensert melk og. Myke karameller uten sukker.


Jeg ville ikke ha harde karameller , men heller ikke for myke eller klissete. Den perfekte oppskriften (jeg har kun finjustert den litt) fant jeg til slutt . Søk i sesongens oppskrifter. Massen skal ha være myk og karamellaktig.


Ribbe oppskrift Tre nydelige måter å . Erlbeck sin oppskrift er helt sikkert veldig go men jeg har i kjent stil gjort. Gjorde samme feilen selv, de ble altfor myke eller mer rennende. Dette er noen utrolig gode og myke karameller.


DU TRENGER: dl kremfløte. Deilige,søte karameller som er myke og smelter på tungen. Disse karamellene smelter i munnen. Fløtekarameller er heldigvis enkle å lage også. Søte og gode fløtekarameller uten tilsatt sukker.


Hva med å gi bort en pose hjemmelaget karamell til jul? Lager du myk karamell kan denne skjæres når den er avkjølt. Klarer du å se filmen uten å få lyst til å lage de? Det klarer ikke vi, så derfor måtte vi dele oppskriften på. Siden den gang har oppskriften blitt en av bloggens mest besøkte,.


Koker du blandingen til 120C får du deilige, Smørbukk- myke karameller. Her er oppskriften jeg benytter, og den har jeg fått av…. Gode fløtekarameller som smelter i munnen - julegodt du garantert blir hekta på! Noen erstatter fløte med søt kondensert melk, men i denne oppskriften vil vi . Da blir de medium harde.


Lavkarbo, myke fløtekarameller 3. Jeg blogger i dag fra vakre Tromsø og vil gi dere oppskriften på en . Hjemmelagde karameller lager du enkelt med kun fem ingredienser,. Det fine med denne oppskriften , er at du både kan lage harde og seige karameller. Myk fløtekaramell med havsalt.


Er det noen som har en BRA oppskrift på det? Det blir mange små karameller av denne oppskriften. Jeg har nemlig prøvd to ganger så langt, . Men igår gikk jeg litt igjennom “ Oppskrift forespørsel” , noe som jeg er glad. En god juleklassiker er myk tørr karamell , eller Fudge som det også kalles.


Denne karamellen er myk og god. Oppskriften er satt sammen av meg etter inspirasjon fra flere andre . Jeg doblet oppskriften og det fikk utrolig bra. Ja, hvorfor sukrer karameller seg egentlig?


Pakk bitene inn i for eksempel farget cellofan!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg