mandag 3. april 2017

Myggnetting til vindu

Hold mygg og andre insekter ute! Myggnettet kan tilpasses vinduets størrelse ( maks karmstørrelse 150x1cm) og er perfekt til soverom, hytte eller . Nå kan du sove pollenfritt med vinduet åpent. Steng fluer, mygg og andre insekter ute. Myggnett som enkelt klippes til for å passe ditt vindu.


Enkelt å feste med selvheftende borrelåsbånd.

Mygg- og fluenetting med med borrelås for innsiden av vindu. Denne varianten er ikke tilgjengelig, . Vi produserer og leverer myggnetting måltilpasset dine vinduer. Spesialutviklet med sideskinner og bunnlist med børster - ugjennomtrengelig for insektene. Insektsnett vindu 3mx3m grå. Myggfelle Mosquito Magnet Pioneer.


Med fastmontert myggnetting trenger du ikke plages lengre. Du kan derimot nyte sene sommerkvelder eller få god nattesøvn med vinduer på vidt gap!

Rullegardin med insektnett. Plissé med insektnett til dør og vindu. Fast ramme med insektnett for både vinduer og dører. Smidig myggnetting med limremse og borrelås for enkel montering og . Flotte sommervarer til stranda, båten, hagen, terrassen og huset - prinessbutikken.


Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte . Den spennes opp ved hjelp av den medfølgende aluminiumsrammen. Noen som vet hvor jeg kan få tak i myggnetting som passer til vindu. Nyt frisk luft uten irriterende insekter med VELUX insektnett. Passer perfekt til dine vinduer ! Nett i plastbelagt glassfiber som beskytter mot mygg og andre insekter.


Leveres på rull og klippes til passe størrelse. Maskestørrelse: x mm. Genial insektsskjerming til dør og vindu. Fungerer på samme måte som et rullegardin.


Holder mygg og insekter ute når du lufter. Med denne slipper du også at .

Karbonfiber, som myggnettet er . Se beste pris på Byggmax myggnetting til vindu (130x150). Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Er du lei insekter som sniker seg inn gjennom åpne vinduer og dører?


Da kan myggnetting eller våre regulerbare insektgardiner være løsningen for deg. Og med våre mange løsninger for insektnett og myggnetting trenger du ikke å . Det finnes forskjellige varianter av myggnetting , både til vinduer og til dører. Myggnetting hjelper å forsikre huset ditt mot fluer, mygg og andre insekter. Lett å montere med selvklebende borrelås eller Power-Strips. Med fluenettet vårt kan du åpne vinduer og dører uten bekymringer og nyte sommertiden.


Beskytt hjemmet ditt med fluenett til vinduer og dører samt myggnett. Problemet er at det er svært upraktisk da jeg må åpne opp klisteret på siden hver gang jeg skal åpne eller lukke vinduet. En lett ramme er montert på utsiden av vinduet , som lett kan fjernes eller åpnes.


Når vinduet åpnes, forblir myggnetting inne i vinduet og fungerer perfekt for det . En flott og funksjonell insektgardin for vindu. Gardinen fugerer både som solskjerming og insektsnett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg