onsdag 4. juli 2018

Bilseter test

Våre barnesete- tester har alltid vært blant de aller mest populære testene på forbrukerrådet. Barnesete-test: Rekorder. Har du planer om å kjøpe en ny eller brukt bilstol?


Da er denne testen for deg. Av de bakovervendte bilsetene vi har testet , kårer vi BeSafe iZi Plus til testvinner .

Dette er en veldig god stol, . Stor variasjon i NAFs siste barnesete- test. Cybex er suveren vinner. De har testet åtte godkjente bilseter til barn i vektklassen til kilo. Et bilsete bør være lett å forstå og bruke, sier Korsár.


Trygg Trafikk anbefaler sterkt bakovervendt barnesete til småbarn, og vurderer at den ekstra tiden det tar å montere bilsetet første gang er verdt effekten i bedre . Størrelsen på bilen, formen på bilsetet der stolen skal monteres, er ting du bør ta med i vurderingen.

Det er viktig også å se på hele perioden . Velg en lett bilstol som gjør at den er lettere og mer komfortabel å bære med seg – En i-Size godkjent babybilstol har vært gjennom tøffere tester som feks . Er det en ting som er viktig så er det valg av riktig bilsete. Vi har laget en mini-guide til . Det finnes flere ulike tester , og noen bilstoler er vurdert i flere tester , andre i én eller ingen. Enten det er isofix-base eller belte-base, betyr det enkelt sagt at du må montere en base i det vanlige bilsetet , som du igjen kan klikke selve . NAF har testet kollisjonssikkerhet og brukervennlig på bilstoler på barn. Se hvilke seter du bør holde deg . Det har ikke alltid vært tilfellet i ADAC og ICRT sine tester , sier . MÅ PRØVE: - Foreldre som skal kjøpe bilseter til barna må prøve setet . Best i test ” er ikke nødvendigvis best.


Mange studerer tester av bilstoler før de kjøper stol, og det er forståelig, men strengt tatt er ikke disse . Recaro Privia vinner best i test i fire ulike tester , med sin isofix-base og. Skal du kjøpe bilsete , er det derfor viktig at du setter deg godt inn i hvordan du. Ny NAF- test slår fast: Livsviktig at barn sitter bakovervendt .

SIDE2): Årets test av barneseter er gjennomført av Adac. Anerkjente merker og testvinnere. FAVORITTER: Alle disse setene gjør det bra i tester , men det er bare ett. Forbrukerrådets oversikt over bra bilseter.


Joie Traver festes med Isosafe (Isofix) i bilen og barnet bruk. Mykt polstret for beskyttelse og komfort og kan brukes med alle Stokke-vogner. Den nye CYBEX Sirona Q i-Size oppfyller de nye i-Size europeiske krav og forskrifter for bilseter. De nye i-Size forskriftene sier at barn i alderen måneder og . For dager siden - Veldig stram montering av bilbarnestolen grunnet frontbøylen.


Monteres også med forankringsbelter. Lik montering i for- og bakesete med . Ofte er det best i test kundene bruker som utgangspunkt. Vi synes ofte det kan være litt vanskelig å bruke disse forbrukertestene, fordi det . Ingenting i bilen har større verdi enn barna, og Volvos barneseter er testet og designet for at bilturen skal være.


Bakovervendt bilsete er fem ganger så sikkert ! Her kan du leie en av markedets sikreste. If barneforsikring kåret til best i test. Sertifisert for bakovervendt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg