torsdag 26. juli 2018

Graviditet katt

Det er ikke enkelt å se om en katt er gravid før den skal føde. Men mange katter spiser mer enn venlig etterhvert som fødselen nærmer seg. De blir større i buken,.


Dersom du ikke planlegger avl for katten din, er det alltid best å få henne kastrert. Drektighet hos katter er en stor hendelse, og dersom du har tatt den store .

Mange gravide kvinner frykter å få sykdommen toksoplasmose om de tar på katter under graviditeten. Men hvor farlig er det egentlig? Må man kvitte seg med katten når man venter barn? Eller er det ikke så farlig som mange vil ha det til?


Toksoplasmose er en fryktet infeksjon hos gravide som oftest smitter via avføring fra katt. Les om smitte, symptomer, risiko for foster, . Vår huskatt, Felis silvestris catus, stammer hovedsakelig fra afrikansk villkatt, Felis silvestris libyca. Det finnes mye unødvendig hysteri ute å går blant gravide kvinner.

De mest hysteriske omplasserer katten sin kun fordi at de venter baby. Du vil merke at katta får større patter når det nærmer seg fødselen. Ifølge ekspertene er det liten sjanse for at en katt kan smitte den gravide med toksoplasmose. Det er derfor ikke nødvendig å kvitte seg med . Den år gamle kvinnen fra Fredrikstad har klart det umulige.


Katten Blanko gjorde henne gravid. Rikke er den tredje i verden som har født et . Du kan trygt kose med katten når du er gravid. Barnet i magen tar ingen skade av det.


Det eneste du bør unngå er å stelle katten og f. Om du har katt och blir gravid så kommer du snart att höra att du måste göra dig av med katten. Att man inte kan vara gravid och ha katt är ett . Om en gravid blir smittet, kan parasitten overføres til fosteret og gi lette til. Gravide som har katt har ikke større risiko for å få toksoplasmose enn gravide som . Hvordan ta vare på din gravide katt.


Virginia-baserte veterinær Dr.

Katy Nelson har tre ord for råd for katteeiere som tenker på å avle sine katter: . Aner ikke hvor langt den er på vei og skulle gjerne visst ca hvor lenge det er til hun skal føde, hun . En del katthonor går undan och föder i hemlighet. Andra visar tydligt när det är dags och att de vill ha hjälp. Se till att vara påläst om hur du stöttar både . Når katten har løpetid er det enkelte atferdsendringer som eieren bør ha kjennskap til. Purina gir deg mer informasjon om dette i denne artikkelen.


Er totalt uoppdatert på det området. Jeg har en innekatt på år. Hun har gått på p-piller for å legge på seg (etter råd fra vetten), . Katter kan utskille smittsom parasitt.


Gravide kvinner bør ta noen forholdsregler når det gjelder kattehold. Grunnen er infeksjonen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg