tirsdag 24. juli 2018

Sjokoladetopping til muffins

Fristende muffins , eller cupcakes , bakt med mørk sjokolade og toppet med mokka og sjokolade smaker herlig. Cupcakes er et populært og dekorativt innslag på . Oppskrift på cupcakes med ostekrem gir ca. Forskjellen mellom cupcakes og muffins er at muffins er et bakverk i. Og så pynte dem med fristende sjokoladefrosting.

Jeg tenkte jeg skulle legge ut en muffins eller cupcake-oppskrift igjen. Det er egentlig ikke så ofte jeg lager cupcakes lenger. Her får du oppskriften på fyldig, myk og luftig sjokoladekrem, perfekt til sjokoladekake eller muffins. Se video som viser pynting med frosting på cupcakes. Slik lager du saftige cupcakes med fantastisk frosting som alle vil elske.


Perfekte til bursdag, fest eller piknik i parken. Når jeg baker til barn, noe jeg gjør relativt ofte, må jeg tilpasse både smak og konsistens slik at det tilfredsstiller de små munnene.

Smelt sjokoladen sammen med smør og rør det i deigen. Fordel deigen i muffinsformer. Stek muffinsene midt i ovnen på 200° i minutter. Hakk de karamelliserte peanøttene grovt. Disse muffinsene krever litt ekstra innsats, men . Det finnes mange forskjellige typer frosting å dekorere cupcakes me her er tre av hovedvariantene.


Se forskjellen, og finn din favoritt! Så kan du enten lage marmor- muffins av halvveis blandet . Dette er cupcakesene for deg som elsker sjokolade, og hvem gjør ikke det? Muffins er en vinner i barnebursdag, og umulig å bli lei. Sjokoladecupcakes som er så myke og saftige at de smelter på . Her er det ingen oppskrifter som ender med . Hei alle sammen, håper helgen har vært bra for dere hittil. Helgen er perfekt til baking, så hva med å lage disse deilige, myke . Her viser vi deg hvordan du enkelt kan lage ulike kremtopper på muffins eller cupcakes – nam!


Smaken er ofte litt søtsyrlig med kremost i oppskriften.

Muffinser blir veldig fort rare i fasongen når de stekes uten et muffinsbrett. Bremykt smøret sørger for en kontrast i den søte sjokolade oppskriften. Dette gir muffinsene en fyldig smak, og samtidig sørger for en saftig og myk muffins. Kremen lager du av Smøremyk Rapskokos, kakao og kremost naturell.


Sjokoladekremen med et hint av vanilje og kaffe egner seg både til liten og stor. Sjokolade frosting: dl melis. Frostingen er perfekt å bruke på cupcakes. Etiketter: banan cupcakes banan i bakst banan i kake banankake bananmuffins cupcakes sjokoladefrosting sjokoladekrem sjokoladetopping. Sjokoladetopping : går vask på bad under sone Smelt kokesjokoladen i en kjele eller mikrobølgeovn, og rør inn kremfløten.


Er det en liten som har bursdag? Skal du bake til baby shower, eller skal jentene samles? Lyse muffins med rosa frosting ser fine ut og smaker . Skal du ha flere besøk eller selskaper på rad så kan det være lurt å lage en haug med muffins. Da slipper du å servere en halvspist kake til neste besøk eller å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg