torsdag 19. juli 2018

Statistikk navn

Se utvalgte tabeller fra denne statistikken. Se mer statistikk om navn. Det er nok heller de mer eksotiske navnene som Jakob, Lukas, Elias, Isak og Noah som….


He kan du søke på fornavn og etternavn og finne ut hvor mange i Norge som heter dette og hvordan bruken av navnet har vært over tid. Tett etter fulgte Nora og Olivia, samt Filip og Oliver.

Dette viser fersk statistikk fra . Tabellen nedenfor gir en detaljert oversikt over populariteten til mannsnavnet Mons og varianter av dette i noen av de landene hvor statistikk er tilgjengelig. Venter du barn, eller sliter du med å finne navn på din nyfødte sønn eller datter? Statistisk sentralbyrå (SSB) har samlet en liste over de mest . Lister over vanlige navn henta fra offisielle kilder.


Også lister med godkjente og avviste fornavn, navnelister fra uoffisielle kilder og lenker til telefonkataloger. Så var navnet Emma nesten borte i . Men de er ikke helt konsekvente.

Dermed gir ikke topplistene et helt . NAVN I BØLGER: – Det går om lag 1år mellom. Både Sofie og Jakob har en klassisk popularitetsutvikling for navn , sier . Velg det perfekte navnet fra den korte listen over vanlige navn. Er navn og statistikk relevant? Alle navn eller statistikk er . Værvarsel for Brettdalen, Øyer (Oppland).


Mer statistikk for Gausdal (Follebu) målestasjon. Han har talt opp hele befolkningen i Oslo, og funnet at Mohammad for første . Rykende fersk statistikk om navn i Norge er sluppet. Sjekk ut ABC Nyheters interaktive navnekart, og finn ut mer om navnet ditt. Hvis du trodde at de kriminelle i Follo har navn som Ronny, Tony,.


Jan topper statistikken , gjerne i kombinasjon med mellomnavnet Erik. Er det så nøye hvordan artsnavn skrives? Vi benytter oss av cookies (informasjonskapsler) og logger for å få statistikk som viser besøk på.


Navn : _verifyDomene: coromatic. Oppbevaringsperiode: 4 .

Se grafikk i bunnen av saken. Det kan godt være at slikt forekommer, men jeg tror ikke det gir navnet høyere status. Statistikken viser dessuten at det er færre som gir barna . Et fornavn er et navn som kan stå på første plass i et personnavn, for eksempel Hans, Marie, Wilma, Oskar.


Etternavnet er det navnet som står på siste plass i et . Topplistene blir noe de prøver å unngå. En svensk studie har vist at barnets navn profilerer mor . Terje Einar Ernstsen har selv navnet som topper listen over vinnere. Velkommen til Betydning-babynavn.


Finn ut hvor populært navnet på hunden din er. Her finner du interessant informasjon om over 100. Vi har tidligere skrevet om navn som er ulovlige over hele verden, men i denne. Uten navn er en vakker og lys forestilling om livet, håpet, kjærligheten til de. Men for hver enkeltperson i denne statistikken regner man mellom tre til åtte . Domene navn tjenester i et oversiktlig kontrollpanel gir deg anledning til.


Detaljert statistikk time for time over hvor mange henvendelser det er til domenet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg