onsdag 18. juli 2018

Sol no barn

Det er tidligere i vinter vært tilfeller av vannkopper på skolen. Hvis ditt barn har vannkopper må de holdes hjemme fra barnehagen inntil alle . Barn bør holdes borte fra skole eller barnehage til utslettet er tørt og . Legger ved skriv om mage- tarminfeksjoner og plakat om . Brakamoen barnehage sin hjemmeside. Vannkopper på Blå, Lilla og Grønn.

Se informasjon om behandling, under fanen her: Nyttig for foreldre. Evenskjer barnehage i Skånland kommune. Det er meldt om tilfeller av både vannkopper og brennkopper i barnehagen.


Siste info (i dag)fra en lege i Alta sier at barna kan gå i barnehage med vannkopper. Hva gjør vi og hvem skal vi forholde oss til? Vi ønsker alle barna friske og i barnehagen. Allmenntilstanden avgjør, men kan møte i barnehage hvis feberfri.


Barnet kan få vannkopper kun en gang. Nå går det vannkopper i barnehagen.

Det tar litt tid fra de er smittet til de første blemmene viser seg. De fleste må være hjemme ei ukes . Her er reglene for deg som har sykt barn i barnehage. I går oppdaget jeg en blemme under . Bruk da en bakteriedrepende krem for å behandle infeksjonen.


Tårnet barnehage er hjemme med vannkopper. Men så kom det en runde med vannkopper i barnehagen. Problemet var at den kom faretruende nær en lenge planlagt storfamilieferietur.


Barnehagebarn er mer utsatt for sykdom enn barn som ikke går i barnehage ,. Får man vannkopper som barn er man immun mot dette resten av livet. JO, HAN KAN I BARNEHAGEN :Sykdommer som for eksempel den femte. Dette er som regel en helt ufarlig sykdom hos friske barn. Vi har for tiden flere barn med vannkopper. Dersom du ser at ditt barn begynner å få . Barn som går i barnehage og på skole, er mer utsatt for infeksjoner enn.


Være hjemme til utslettet har tørket inn og det ikke kommer nye vannkopper. Ved få og små sår kan man gå i barnehagen hvis de behandles med salve og . Barn med vannkopper skal holdes borte fra barnehagen til utslettet har tørket inn.

Smitten er vanligvis luftsmitte, men kan også smitte direkte i kontakt med . Dessverre er det slik at barn oftere blir mer syke når de går i barnehage enn når. Når for eksempel et barn får vannkopper , er allerede de fleste i barnehagen. Smittepresset er stort, sier Astrid Rojahn, overlege på Infeksjonsmedisinsk . Familien Gamkinn Hvitstein flyttet fra Nesodden til Sandefjord like før jul.


De dro fra en barnehage med vannkopper , til en ny barnehage der de . Vi gjør oppmerksom på at det går vannkopper i barnehagen. Helseinformasjon til foreldre med barn i barnehage. På småbarnsavdelingene våre har mange barn blitt smittet av vannkopper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg