torsdag 21. januar 2016

Alfabet spill

Alfabetet , rakett raskt. Vi har også jentespill, barnespill, sportspill og mange flere. Alle fikk vise frem det de hadde med.


Vi skrev så opp navnet . ABC- spillet (fra år) Norsk spill for barn som vil lære bokstaver og ord. For mammaer og pappaer er det smart måte å hjelpe barnet lære . Du har enten slått av Javascript i nettleseren din eller du har en for gammel versjon av Flash-tillegget til nettleseren. Hent siste versjon av Flash her. Innlegg om alfabet spill skrevet av reisemamma. Elsket og spilt av over millioner småbarn.


Anbefales av lærere og utdanningsspesialister. Fullføre puslespill søt tegnefilm bilder samtidig lære det engelske alfabetet og teller. Bygge hukommelse med paret matchende spill og lære addisjon og . Du er nødt Adobe Flash Player til å spille dette spillet. Klikk på Tillat inne i oppsprettvinduet!


Lesekorpset inspirerer barn til å utforske alfabetet. En gammel traver, der man kan spille på virtuelle instrumenter. Poio er en app som blander elementer fra spill med leseøvelser og . Og for de som forventer dette, vil motivasjon og interesse dale fort. Dette er altså ikke et spill.


Et helt nytt Memory- spill for litt ekstra gøyal læring. Dragon Minders er et spill som lærer barna alfabetets bokstaver samt alle bokstavenes egne lyder (fonemer). Full refusjon hvis du ikke mottar bestillingen din.


Full eller delvis refusjon hvis varen ikke er som beskrevet. Ordøya er et helhetlig læringsspill som er et godt supplement i den første leseopplæringen. Spillet er laget som et tivoli bestående av tre øyer med mange ulike . Spill deg til kunnskap og sett kunnskapen på spill ! Embe tilfeldig kamper, utbygger: Wariat ( Spill ▽), mer▽. Har du en liten som liker å spille på telefon eller nettbrett?


OLek med alfabetet , lytt og lær bokstaver, fargelegg, lag digitale . Om appen: Poio er formet som et spill som tilrettelegger for mange. Spillet består av et stort spillebrett, med et senterområde bestående av felter med bokstaver på. Utenfor dette på hver side er det felter i. Legg bokstavbrikkene i en haug på midten av bordet.


Også byggesett, puslespill m. Ratty, the evil arch-villain, is trying to take over the world. Can you crack the secret codes and find Ratty? OS og Android-versjonen koster penger. Bloons-apekattene er tilbake i et nytt og fargerikt Tower Defense- spill ! Takk til msstiann for tipset!


Bli kjent med alfabetet. PLATEPUSLE MAXI ALFABETET BITER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg