onsdag 20. januar 2016

Innbilt svangerskap hos mennesker

Bilder av garnet jeg har brukt kommer lengre ned på siden. Hun gjør noen grep med mønster og farger , og selger oppskriften til Sandnes. Den var kledelig ;) Søt modell, også! Høres ut som om du har hatt en flott påske! Nydelige hvitveis - ja, det . Det var lenge siden sist jeg hadde strikket en mariusgenser og jeg hadde nesten glemt.


Og så så mange muligheter til fargekombinasjoner :). Browse all images about fargekombinasjoner at Instagram. Jeg strikker og hekler diverse til baby og barn på bestilling. Mange fargekombinasjoner. Innlegg om mariusgenser skrevet av Johanne Døhlie Saltnes.


Hvilke fargekombinasjoner er deres favoritt til mariusgenser ? Så mye fint og så fine fargekombinasjoner ! Jeg syns det er artig å leke med farger på mariusgenseren. Tenkte å strikke enda et sett til frøkna med genser,bukse og lue til høsten. Troor det blir marius igjen :p Har du en fin genser du vil vise frem,. Fargekombinasjon mariusgenser 13. Flere resultater fra forum.


Bufret Oversett denne siden Strikkefasthet, masker glattstrikk på p nr. Veiledende pinner, Pinne nr Pinne nr 5½. Jeg i fjor på denne tiden strikket jeg en mariusgenser etter samme oppskrift,. I oktober starta eg på min eigen mariusgenser.


Her er uvanlige fargekombinasjoner og bruksomrder, sammen med over spennende strikkeoppskrifter. Det er jo så mange fine fargekombinasjoner. Jeg har strikket mariusgenser til Maggie og hun er svært fornøyd.


Trenger en genser til,. Knit by Elisabeth NYE FARGER ! Denne kan du trygt reise . Garnet finnes både i melerte og ensfargede nyanser i godt avstemte farger. Alpakka er tre ganger varmere enn saueull,. Siden jeg har visst frem så mange fargekombinasjoner av.


Mønsteret er å finne i mange fargekombinasjoner og med forskjellige garntyper. Og når man velger litt andre farger er det bare . Disse vottene (og vantene t.v.) er strikket i fine fargekombinasjoner , med. Klassiker i ikke så klassiske farger , kanskje? Rallargenseren men er usikker på hvilken fargekombinasjon du skal velge? The piece is worked top down with round yoke, Nordic pattern and A-shape.


Knitted hat in DROPS Karisma. Tradisjonell mariusgenser fra mamma, i ikke så tradisjonelle farger #129325; Håper alle nyyter påsken, . Rød mariusgenser med hvitt mønster og hvit hals str mnd. Prøv nye fargekombinasjoner , bruk kofte til høye hæler og våg å være feminin! Man brukte derfor sauens naturlige farger : svart, brunt, grått og hvitt.


Marius genser- fine farger. Har fått hjelp til montering, heldigvis har jeg en veldig snill mamma som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg