mandag 25. januar 2016

Høne vitser

Hva kom forresten først, høna eller egget? LIVET SOM HØNE Jan gjorde som han alltid har gjort, han kysset sin kone og krøp ned i sengen og sovnet. Skriv inn dine latterlige vitser i kommentarfeltet under. Kanskje din vits får heder og ære neste gang! Siden er kun ment som underholdning og som et bibliotek der . Nå, sa hanen til høna , hvor skal jeg pule deg i dag?


Da ble høna livred flakset med vingene mens den skrek Baaak bak bak bak, . Ellers liker jeg å lage vitser av aktuelle hendelser i dagens politikk og. SOM HØNA TENKTE DA HANEN LØP ETTER HENNE: Stopper jeg nå er jeg lett på . Del saken på Høne vitser. Det var en gang tre høner som gikk over en låvebru. Aksel presenterer dagens vits ! Unsubscribe from lakzir. Markus vil vite hvilken vitsesjanger hønene klukker mest av.


Så var det høna som hadde fått feber - og bare la kokte egg. Ikke på en stun hvor stor er den blitt . En høne og et egg ligger i sengen. Høna smiler fornøy strekker seg bedagelig og tenner . Det gikk to tomater langs en vei, så kom det en bil og kjørte over den ene.


Kom da ketchup, sa den andre. Hvilke dyr har vi for nytten skyld? Vitser Og morsomme Bilder. Sebraen gikk videre og møtte en høne. Hun ser på ham og sier: Ta det rolig, vi skal nok ordne noe for deg.


Hun tar ham med inn på et rom hvor det sitter ei høne i det ene hjørnet. Mer eller mindre morsomme og grove vitser florerer. Høna lå smilende og røkte, mens egget lå pottesur ved siden av.


Countrymusikk og dumme vitser. Tekstene spiller på illusjonen om at hønene kan snakke, litt som kyrne i. Skriv dine latterlige vitser i kommentarfeltet nedenunder. Har du en vits på lager?


Måske din vits får hæder og ære næste . Mænd kan nemt undvære kvinder og høns , men det er straks værre med fisse og spejlæg. Forskjellen på ei høne og ei mus? Hvorfor har høns ikke bryster?


Høna har fjør på musa, men musa har hår på høna. Hvis noen vil lese vitser linker jeg til den gamle vitsetråden. Jeg antar det ikke hagler med vitser i disse middagene, så jeg gir stortingspresidenten terningkast og carte blanche på Latters Hovedscene. Høns trenger sine vitaminer for å fungere på sitt beste, og denne tinkturen inneholder et konsentrat av vitaminer, mineraler og aminosyrer som gir dem akkurat . For lattermusklene: Hvor mange sauer har bonden? FiskuLøs hund drepte høner for fote . Rekecruise med MS Eikern.


Bare en profil der jeg kan få utløp for alternative tanker. Kjemisk fritt for englefjær. Boka som inneholder 1vitser koster 1kr pluss porto og kan . Denne vitseboka er full av vitser , gåter, historier og sprø fakta om dyr i alle fasonger. Her er elefanter i trær og kjøleskap, høner som krysser veien, rare jungeldyr, . Ei høne og et egg ligger i en seng.


Høna lener seg mot sengegavlen og røyker en sigarett med et fornøyd smil rundt ansiktet. Av Aleksander Isaksen og Kristian Amundsen. Egget røsker frustrert med seg . PartyCorner - Kina høne parti skitne vitser produsenter og leverandører, gir den tilpassede tjenesten.


Velkommen til å kjøpe eller engros høykvalitets høne parti . Humor og vitser er uttrykk for følelser, lek og sosialt samspill og har i forskjellige former eksistert like lenge som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg