onsdag 20. januar 2016

Trening under graviditet

Råd om trening i svangerskapet omfatter råd for å fremme generell helse og fysisk. Mange har etterspurt et innlegg om trening under svangerskap og her kommer det endelig. Foruten om drittmåneder, helt i starten, med . Gravide som er fysisk aktive og trener , opplever enklere svangerskap og fødsel.


Etter fødselen kan du trene så raskt som du føler for det.

Hvordan skal du trene som gravid? Trening under graviditet. Ta utgangspunkt i deg selv hvordan du tidligere har trent og hvilken livsstil du har. Spesielt for kvinner som ikke trener . Aktivitet kan bidra til å redusere komplikasjoner under svangerskapet og sørge for best mulig. Les hva de nye retningslinjene sier om trening for gravide.


Få tips og kunnskap du trenger.

Jeanette er en dyktig PT med lang erfaring og . Her vil du få en oversikt som forhåpentligvis gir deg et litt klarere bilde av hvilken trening du kan og bør fokusere på under graviditeten. Graviditeten er en fin tid å starte med trening så lenge du starter rolig. For første gang er det nå gjort en studie på fysisk aktivitet og trening blant gravide for å se om det er en sammenheng mellom trening og mors . Det viser seg at mødre som har vært fysisk aktive under graviditet har lettere fødsler . Kvinner som trener under graviditeten har ofte lettere fødsler, legger mindre på seg under . En hovedregel er at man alltid skal føle seg bedre når man trener , og ikke minst etter trening. Dette gjelder særlig under graviditet , fordi man . Har du drevet med trening før, kan du sannsynligvis fortsette med akkurat det samme under graviditeten.


Med mindre du driver med . Du kan unngå en rekke plager relatert . Stadig flere gravide velger å fortsette å trene under graviditeten , noe som er godt både for mammaen og for barnet i magen. Men hvordan trener du trygt, i takt . Hvis du skal trene én gang i livet, så er det når du er gravid. Når man trener styrke under graviditeten , kan man etter hvert tilpasse treningen ved å ha litt .

Selv om du ikke trente før du ble gravid , medfører det ingen risiko å starte under graviditeten. Rådet er: Bare kom i gang! Fysisk aktivitet under. Mange unngår å trene når de er gravide fordi de er redde for å gjøre.


Som sertifisert MammaMage trener brenner jeg ekstra for trening under og etter svangerskap. Etter oppstarten av Allsidig trening er det flere . Slik trener du styrketrening som gravid. Under graviditeten har kroppen et høyt nivå av hormonet relaxin som gjør leddforbindelsene slakkere. Kan jeg trene under graviditet ? Ikke bare kan du, men det anbefales. Kondisjon, styrke, bekkenbunn, core og magemuskler.


Dersom formen er go bør du absolutt opprettholde treningen under graviditeten. Gravide kan følge norske helsemyndigheters anbefalinger for fysisk aktivitet - det vil si minutter. Det er bra for både din, og babyens helse.


OBS: Unngå overoppheting under trening.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg