mandag 25. januar 2016

Oppskrift på krydderkake

Glasuren smaker sjokolade og kaffe, og er kjempegod sammen med kryddersmaken på kaken. Oppskriften er beregnet på stor langpanne. Ostekrem brukes ofte på gulrotkaker, men passer like godt sammen med en myk og saftig krydderkake ! Krydderkake kan også serveres sammen med kraftige oster. Perfekt når du skal servere kake til mange.


Kaken blir ekstra saftig og god med rømme.

Den holder seg godt i kjøleskapet, og kan bakes i god tid før jul. Nydelig krydderkake i langpanne med ostekrem, også kalt kanelkake. Kefir gjør kaken ekstra.


Denne krydderkaken er saftig og full av gode smaker som kanel, kardemomme og ingefær. Toppet med en frisk ostekrem-glasur er dette en kake som passer for. I denne oppskriften bruker vi kefir. Eh, det var krydderkake jeg mente” var tilbakemeldingen mor fikk da. Pisk sammen smør, kremost, melis, vaniljesukker og appelsin.


La den stå i kjøleskapet for å stivne litt.

Fordel glasuren på den avkjølte kaken, og skjær den i ruter . Server gjerne krokanis ved siden av. Du finner oppskriften på Marias krydderkake nederst i artikkelen. Denne Pinnen ble oppdaget av Trine Lisødegård. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Denne oppskriften er veldig enkel å røre . Dette er en saftig og god krydderkake med en fyldig ostekrem som kan serveres.


Mmm, en saftig og deilig krydderkake ! Enkel eplekake med cottage cheese . Det er utrolig godt og enkelt å lage. Lag gjerne en kremost-glasur som man har på gulrotkake om du ønsker det, oppskrift finner du blant anna her. Eg veit krydderkake er mange . Tenkte kanskje på krydderkake (langpanne), det er jo veldig godt. Er det noen som har oppskrift på en knallgod krydderkake , med eller uten . En saftig og herlig kake.


Gammel oppskrift fra Romsdal. Skrevet av Ragne Bjoland. Saftig og smakfull krydderkake. Doble oppskriften og stek i to former (eller liten langpanne) hvis du skal servere til mange.

Overrask med en saftig krydderkake som er litt sunnere og enkel å lage. Lagde en god krydderkake idag. Den skal stekes i en avlang kakeform på ca. Her har dere oppskriften.


Gomes krydderkake med tyttebær. Gram smeltet smør dl mel dl. Bursdagskake Tones kaker. I dag skal vi vise deg en smakfull oppskrift på krydderkake med honning. Denne kaken er lik formkake med sitt gylne, myke utseende.


Denne enkel saftig og god krydderkaken med fyldig ostekrem er rask å lage med en steketid på bare. Smelt krydderkake avkjøl smøret. De som følger meg på Snapchat så i dag det som skulle bli et bananbrø men så skjedde det som ofte skjer når man ikke følger noen oppskrift. Deilig krydderkake oppskrift ! En av ODENSEs grunnoppskrifter.


Veldig godt og enkelt å lage. MYK KRYDDERKAKE : Med kanel, ingefær og nellik er det som å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg