torsdag 21. januar 2016

Spørsmål til utdrikningslag

Enig, dere må teste om de kjenner hverandre. Hva liker han best å drikke? Hva er favorittmusikken hans?


Eventuelt få noen skikkelige . Utdrikkningslag - forslag til oppgaver, quiz og lignende. Trenger fjasete, og morsomme spørsmål 25.

Det nærmer seg min venninnes utdrikningslag. Jeg tenkte å få til en liten spørrelek, der jeg stiller brudgommen en del spørsmål , . Spm til brudgommen til utdrikningslaget innlegg 3. Spm og svar lek i utdrikningslag innlegg 22. Kom med et spørsmål om bruden som brudgom skal. KRISE - UTDRIKNINGSLAG ! Flere resultater fra forum.


Tidenes utdrikkingshelg!

Jeg har aldri vært med på å planlegge et utdrikningslag før, men jeg har. Han svarte også på en haug med spørsmål som jentene brukte i en . Jeg skal i utdrikningslag til ei nær venninne. De samme spørsmålene var tildigere blitt rettet til brudgommen, og hun skulle pørve å gjette . Intervjuet blir vist på TV i utdrikningslaget og bruda skal svare det hun tror han svarer. For å lage et personlig preg på utdrikningslaget kan man legge inn leker, oppgaver.


I utdrikningslaget viser dere videoen, men stopper etter hvert spørsmål. Aktiviteter Gode utdrikningslag har spennende og inkluderende aktiviteter. Ett Utdrikningslag markerer farvel med de siste dager som ungkar eller.


Her kan du sette opp forskjellige spørsmål , gjerne litt pikante og . Forhåndsskrevet innlegg! Akkurat nå sitter jeg nok på en sportspub med øl på bordet å . Tips om morsomme ting til utdrikningslag ? Hun hadde intervjuet brudgommen og bare stilt spørsmål om bruden. Noen som har gode tips til aktiviteter som har vært en suksess i utdrikningslag ? Og er det noen som har noen morsomme spørsmål vi kan stille.


Men dersom du planlegger godt, kan årets utdrikningslag bli akkurat så vellykket som du håper og ønsker. Her får du med deg noen gode tips .

Den bør være en miks av lette og vanskelige spørsmål. Bloggeren Pilotfrue har lagt ut spørsmålene hun fikk om sin kjæreste her. Gjør utdrikningslaget til en legendarisk affære med en adrenalinfylt time med intens spilling. Dere vil jobbe sammen og bruke hverandres styrker for å kjempe. På Megazone har vi både lang erfaring med å arrangere utdrikningslag , aktiviteter som er nærmest skreddersydde for utdrikningslag , samt alle rettigheter.


I all korthet: Det ultimate utdrikningslaget utenlands! Vi tilbyr skreddersydde pakketurer til utvalgte partydestinasjoner i . Sørg for å legge inn et spørsmål om motorsykler. Alle bør føle at de kan svaret på minst ett av spørsmålene , tipser Kolden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg