mandag 22. februar 2016

Adjektiv fortelling

En __prompete__ torsdag i slutten av januar var det en ____grønn___ gjeng med elever og __tissetrengte__ lærere som . En adjektivfortelling er en selskapslek der deltakerne skal velge tilfeldige adjektiver til en skrevet fortelling som holdes skjult. En spilleder skriver inn adjektivene . Denne tirsdagen jobbet vi med adjektivfortelling. Pål Einar hadde laget en fortelling der vi skulle fylle inn adjektiv for å . Vi prøver oss på adjektivfortelling hvor den andre skal ha vann i munnen mens historien blir lest.

Det var ein ______ fortelling om den ______ klassa på den ______. Ble grepet av en blanding mellom kjedsomhet og nostalgi, og har dermed skrevet en adjektiv -historie om enkelte her inne. De som nevnes er meg selv, . Det er jo ikke substantivfortelling da.


Noen som vil dele en adjektivfortelling med meg? Ikke si at jeg kan lage selv, er fryktelig dårlig på sånt. Kan heller tilpasse den så den passer. Flere resultater fra forum.


Deretter skal alle i tilfeldig rekkefølge si et adjektiv hver, også videre med skapninger og steder.

Til slutt har man da et skjema fylt opp med absurde setninger om . Gustav den damete lo så tårene spratt, og han skrev en klengete fortelling om hele episoden. Den oppfinnsomme Jacob, som var usynlig, løp rett opp til Ahmed. Vi har hatt om adjektiv på småtrinnet denne uka! En av elevene skrev en adjektivfortelling som vi vil dele med dere! NB Navnene er oppdiktet.


Adjektiv fortelling av damelagets kamp mot Sotra: Det var lørdag, og klart for at de SPORTYE kjøkkelvikdamene skulle entre Sotraarena. Historien kan brukes som den er, men du kan også med letthet. Dette er et eksempel på hvordan dere kan skrive en adjektivfortelling. Leken går ut på å fylle inn tilfeldige adjektiv i en fortelling der adjektivene . Adjektivhistorie - lag en liten fortelling og la barna fylle inn morsomme adjektiver. Det blir alltid latter når du leser den høyt etterpå.


Disse lekene syns jeg ev veldig morsomme! På denne siden finner du: Adjektivfortelling - Lag en historie sammen. Her kan du sjå eit døme på kva ei adjektivforteljing er, med tanke på leksa til fredag.


Er det noen som har noen morsomme adjektivfortellinger? Er jenter som skal på tur og tenkte å ha litt underholdning. Var det noen av dere som hadde sånt på skolen?

Nostalgien redder deg fra høsten. Finn frem penn og papir. Et adjektiv et et ord som er knyttet til et substantiv.


Disse historiene er laget av en skoleklasse i . Hvor mange svette dager har ikke blitt flere hakk mer stygge av en kulturmarxistisk time med de pragmatiske stemmene til Eline, . En annerledes adjektivfortelling. Jeg husker, at på barneskolen de siste dagene før jul så hadde læreren skrevet en adjektiv fortelling. De dagene vi åpnet adventkalenderen og momlet godteri . Kvalitetssikrede fritt tilgjengelige nettbaserte læremidler for videregående opplæring. ADJEKTIVENE ER DET UNGDOMMENE SOM HAR .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg