fredag 19. februar 2016

Wenches kjøkken eplekake

Wenche har funnet fram oppskriften på eplekake fra hun selv gikk på skolekjøkkenet. Denne blir raskt en favoritt hos alle! Eplekake á la kokkelandslaget. By gjestene på en annerledes eplekake. Ola (4) lager toerkake med bestefar og Wenche.


Krydret eplekake i langpanne Fantastisk god eplekake som egner seg godt til frysing. Dette trenger du: 5g mykt smør 5g sukker 5g hvetemel ss. Nam nam nam, nå fikk jeg skikkelig lyst på eplekake.


Din oppskrift er veldig lik den jeg bruker. Min er fra skolekjøkkenboka til min onkel (nå 73). Wenches kjøkken on Instagra“Fredag 29.


Gabriels sjokoladekake Sjokoladekake i. Dette er en stor eplekake i langpanne som får eksepsjonelt myk . Inn i ovnen med kaken, på med kjøkkenuret : jeg satte det ti minutter kortere enn. Wenche : så kjedelig at kaken ikke sto til forventningene. Bestemors hage: Vi m ha eplekake 29. Så hyggelig at du liker eplekaken ! Nå er jo høsten her og noen av eplesortene på sitt aller beste.


Da er det jo greit å ha en god eplekakeoppskrift å. Varm eplekake med krem smaker veldig godt. TINE Kjøkken Hjerte TINE Kjøkken. Elska eplekake , og denne er pittelitt sunn og, mmmmmmmm #129303; . Feire høsten med å invitere på krydret eplekake i langpanne! Epler kan byttes ut med for eksempel plommer delt i i. Når Wenche har ferie låner hun ut kjøkkenet til andre kokker.


Her slår han et slag for høsten og lager eplekake og eple-marsmallows. Lag fyllet ved å blande sammen romtemperert smør, sukker, kanel og eplemos i en kjøkkenmaskin. Vi koser oss litt ekstra i helgen med en supergod eplekake bakt av. Hun skal ha nytt kjøkken. Denna pin hittades av Ane Stavestrand.


Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Oppskrifter for wenches kjøkken. Her er videosnutten fra dagens innslag på God Morgen Norge, hvor jeg lager indisk kyllingsuppe sammen med Wenche. I forkant av innslaget .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg