tirsdag 16. februar 2016

Male våtromsbelegg

Er det mulig å male gulvbelegg? Hvis ja, hvordan går man frem for å få best mulig resultat? Gulvet blir moderne samtidig som det er billig. Har du virkelig lyst til å male det der gamle, slitte gulvbelegget som har ligget i kjøkkenet i mange herrens år? Du kan fint male baderomsveggene, også i våtsonen, så lenge det er skikkelig.


Huset vårt har et vaskerom. Jeg har et gammelt gulv av vinyl. Så flott resultat av å male våtromsbelegget. Trodde ikke at det kunne bli så fint. Kan man male baderomsfliser (har varmekabler under)?


Interiørarkitekt Aase Imset mener likevel man kan få til store forandringer med få midler. Hennes beste tips til billig oppussing av badet er . Da kan du male det med epoxymaling. Du får derfor et gulv som er lett å vedlikeholde, med lang levetid. Her får du tips om hvordan, farger på badet, gulv og tapet. Til badet kan man velge våtromsbelegg i stedet for fliser.


Vinylbelegg er et trygt og godt alternativ for gulvet på badet. Tidsriktig og lettstelt er det også. Håper noen har erfaring og tips. Har sett eksempel der man hadde malt gulvmaling over gulvbelegg.


Noen som vet om det går å male over gulvbelegg som . Kan jeg ta bort løse tapetskjøter, grunne veggene, sparkle ujevnheter, påføre en membran i våtsoner for tilslutt male med egnet maling for . Men hva slags maling skal du bruke på parkett , laminat, betong, vinyl og andre underlag? Vi har ikke råd til å pusse opp badet, men kunne gjerne tenke meg å få gjort noe med gulvet. På veggene er det våtromsplater som jeg har malt og det har . Men jeg forhørte meg litt om å male gulvet vårt i gangen jeg og, men der har vi sånn hardt gulv.


Sånn ala laminat fliser. Badet er ikke lenger det lille rommet man steller seg på om morgenen. STEINMØNSTER: Flere av de nye våtromsbelegg imiterer stein, fliser . Hos oss får den hjelpen du trenger. Vi høy kompetanse og lang erfaring innen gulvarbeid. Det ble jeg fraråda pga . Bruk oss gjerne som rådgivere og vi bistår med å definere behov og.


Maler- og gulvarbei privat- og bedrift: Avretting-, flytesparkling av gulv. Som Drammens største farge-og interiørforretning kan vi tilby et stort utvalg av produkter og tjenester innen maling, tapet, gulvbelegg, tepper og gardiner. Dersom malingen begynner å flasse av er det absolutt på tide å male.


Ta gjerne kontakt så hjelper vi deg med valg av våtromsbelegg og legging av dette. MALER-stua All rights reserved. Hvis ting skal gjøres raskt kan man bruke en masse som tørker raskt men som er noe.


Vi legger belegg, tepper og teppefliser, keramiske fliser, våtromsbelegg. Hos Fargerike Sletvold på Jessheim finner du maling, tapet, parkett og alt annet du behøver under oppussingen. Vi tilbyr også leie av utstyr, rådgivning om . Våtromsgulvbelegg på bad før vegger skal flislegges.


Rive ut gammelt belegg, hyller og male betongen eventuelt annet som er lurt å gjøre med en bod. Dette vil vi ha gjort: Bod ? Entrè kvNytt gulvbelegg . Vi anbefaler ikke å male på våtromsbelegg på grunn av vandring av mykgjørere. I Norge bruker vi mest fliser til både vegger og gulv på badet. Men vi skal fortelle en liten hemmelighet: Du må ikke det!


Alternativt kan man lage mansjett av belegg. Våtromsbelegg av vinyl er i seg selv et absolutt tett materiale og derfor kan vakumtesting av sveiseskjøter effektivt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg