onsdag 17. februar 2016

Hvordan finne bh størrelse

Ved å ta testen i bh-guiden kan du enkelt regne ut din korrekte bh - størrelse og forsikre. Klikk på filmen så får du se hvordan du måler for å få frem dine korrekt bh-mål. Det er som med sko, du må prøve deg frem for å finne dine favoritter. Få hjelp til å finne riktig størrelse.


Når du har funnet din riktige størrelse , må du finne ut hvilken bh som har riktig passform for deg. Med over 1års erfaring i tilpasning, er vi her for å vise deg hvordan du finner din perfekte modell for enhver anledning. Hva er din båndstørrelse nå? Start med å måle under bysten (omkrets), med tett og stramt målebånd.


Mål deretter rundt bysten (cup), der bysten er størst. Husk å ta på en uvattert bh når du . MyMuse har vanlige størrelser etter europeiske mål. Er du usikker på hva din europeiske størrelse er kan du finne denne i tabellene under. Bruk vår BH-kalkulator, å finn din størrelse. Det er superenkelt å ta i bruk vår BH Størrelse Kalkulator.


Finn riktig størrelse ved hjelp av She Undertøys kalkulator her! Du trenger et målebånd og en upolstret behå. Måle din omkrets over den fyldigste delen av deres byste og omkrets direkte under . Det er viktig at du har korrekte mål når du bestiller BH. Det vitktigste å tenke på når du kjøper bh er å finne riktig størrelse. Sett av god tid og prøv mange ulike modeller, sier Ines Bresges, som jobber i Triumph.


Hos KappAhl har vi bh -modeller som både føles og ser bra ut. Hvis du ikke vet din nøyaktige cupstørrelse så start med å måle bysten. Her er tipsene som gjør det enklere å finne riktig BH. For koppstørrelsen, mål den største delen av brystet i en rett linje og bruk tabellen under for å finne den rette størrelsen. HVORDAN FINNE RETT STØRRELSE ? I vår store bh -guide får du med store bryster hjelp til å finne din korrekte størrelse og optimale modell.


Går du rundt med skispor oppe på . Video originally published on dagbladet. Mål deg direkte på kroppen med en bh uten vattering. Målet du får fram bestemmer din cupstørrelse.


Se i tabellen nedenfor for å finne riktig cupstørrelse. Her finner du også informasjon om hvordan du enklest kan kontakte oss. Få konkrete tips til å finne den riktige størrelsen , samt veiledning i forhold.


Vi mener alle kvinner bør elske sine former, uansett i hvilken størrelse de er. Problemet for mange er å finne en bh . Det kan være starten på samtalen, og deretter spør du mer om hvordan du finner. BH størrelser deles inn i A- B- C - D -E cup. A cup og så bør du finne ut hvilken størrelse du trenger rundt brystet- ryggen og til brystet.


RIKTIG STØRRELSE : For å finne klærne med best mulig passform, kan det. En BH som sitter riktig, er mer behagelig og riktig for kroppen. Ved å prøve deg fram og ta riktige mål vil du finne en bh som passer.


En grunnleggende regel for hvordan du holder undertøyet ditt pent er at . En BH i feil størrelse kan gi hodepine, smerter i muskelaturen og ryggproblemer. Ghaddas, er hvordan vi måler brystene for å finne riktig størrelse. BH, og hvilke BH-er som er must- haves. BH-variant kan føre til muskulære smerter i. BH er utfordrende når man bærer på noen.


Visste du at syv av ti kvinner går med feil bh - størrelse ? Dette viser at kvinner ikke vet hvordan de prøver en bh for å finne den perfekte passformen og riktig . BH - størrelse bare ved å snakke med henne på telefon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg