tirsdag 16. februar 2016

Traktorkake oppskrift

Velg og vrak blant mengder av oppskrifter , tips og inspirasjon. Denne varianten dere skal få oppskriften på her kaller vi for traktorkaker. Rett og slett fordi traktorer er en storfavoritt i hjemmet, men også fordi . På myTaste vil du finne oppskrifter for traktor kake samt tusenvis av lignende oppskrifter.


Først lager du traktor-formen. Jeg startet med ei langpannekake, oppskrift her. Oppskrift kommer senere. Kjempeflott traktorkake ! Hva med å ta en tur på Jernia eller noe lignende, der har de ofte rare kakeformer, ellers ville jeg laget en sjokoladekake og enten skjært ut en . AnneKat til Dåpskake – sjokoladekake oppskrift. OPPSKRIFT FLØTEGRATINERTE KOTELETTER: DETTE TRENGER DU: Nok.


Har så lyst å prøve å lage en bil- eller traktorkake til toårsdag. Hvilke oppskrift er det evt best å bruke, den må jo smake godt også. Her får du én oppskrift på sjokoladekake som du kan lage på tre ulike og. TRAKTORKAKE : Så enkelt, men stilig, kan bursdagskaken gjøres!


For noen små er det traktor som er det helt store ønsket på bursdagen. Jeg har valgt å lage disse traktorene som små og kombinere de med . Nå trenger jeg bare en knallgod oppskrift på kaken. Det trenger ikke være sjokoladekake, men den må ikke falle . Knallgod sjokoladekake - og her er den fantastiske oppskriften ! Vil veldig gjerne bruke denne kaka i en traktorkake jeg har store planer om å . Har s lyst prve lage en bil- eller traktorkake til torsdag. Lilleturbo blir år i helga, og jeg har tenkt å bake traktorkake (har kjøpt traktorform) til han. Traktor kake , men vil ikke ha marsipan p. Har du oppskrift til krem til de andre fargene?


Emmelise skrev: Teit som jeg er, så vet jeg ikke hva gorre heslig faktisk betyr. Skal lage traktorkake og er dårlig på sånt. Omsider klarte jeg å mekke frem en oppskrift jeg syntes ble god :) Det har tatt noe. Noen som er flink å lage figurkaker her . Drømmeplassens konditori er kjent for sine gode kaker. Alt lages fra bunnen av, på gamle gode oppskrifter og noen nye.


Vi har en egen kakedisk i . En tredimensjonal traktorkake er den største utfordringen jeg har hatt. Franske makroner – ny oppskrift. Tror traktorkaken er det kuleste han har sett i sitt lille liv!


Her er oppskrift på en skikkelig kul sjokoladekake bygget sammen som en skummel sjørøverskute. Bruker alltid Cacas sin sjokoladekake oppskrift , den passer . Hos nettbutikken Slikkepott. Og det måtte sjølvsagt feirast med traktorkake. Skal ikke ta noen ære av å ha funnet på denne oppskriften på egenhånd Men ønsker å endre litt på den så . Trenger du en god oppskrift på en laktosefri bringebærmoussekake? Brukte oppskriften til red velvet cupcakes , men hadde rosa farge i steden for rø og så hadde jeg ikke.


Denne isen er svigermors oppskrift , så den er hemmelig for allmennheten. Da har jeg prøvd meg på nytt på en traktorkake. Fikk en nydelig oppskrift på vanlijeknuter hos min arbeidsgiver her for en stund. I går lagte jeg denne traktorkaken til Sander. Han elsker traktorer så.


Jeg har brukt min beste oppskrift , Fru Rasmussens beste sjokoladekake. Så grønn traktor kake ble det, i gråtass stil. Så da fikk jeg endeli prøvd en oppskrift jeg har funnet hos en veldig flink baker og blogger, hun er . Vil du prøve å bake muffins med is, er det bare å bruke min oppskrift på.


Det ble traktorkake og bondegård tema, hans favoritter, har det hjul, er det kult!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg