torsdag 18. februar 2016

Rød prikk i huden

Chilibiff er en verdenskjent rett som lages i flere varianter i det asiatiske kjøkkenet. Felles for dem er en deilig saus og crispy strimler av fritert kjøtt. Hvilke sauser (bortsett fra bearnaise) passer til biff ? Tilbehør skal være ovnsbakt potet.


Dagens anbefaling : Biff i sate saus. Ytrefilet med friske grønnsaker, valgfrie poteter og sauser.

Liverpool-supporter Truls Svendsen og Tottenham-supporter Jo Nesbø om sine favorittlag før Champions. Strimlet indrefilét stek med ferske grønnsaker i indisk karri og fløtesaus. Biter av indrefilét i en blanding av tre sauser og . La dette trekke på svak varme til sausen tykner litt, ca. Smak eventuelt sausen til med mer salt og pepper. Serveres med ris eller stekte poteter.


Biff saus Category:Beef Stroganoff - media Commons. Indrefilet med soppsaus.

Med rødvinssaus kan du virkelig unne deg noe godt! Vi synes den smaker spesielt godt til våre produkter av lam og elg. Reinsdyr ytrefilet med . Noen som har tips til saus ? Vil gjerne prøve noe annet enn posesausene. Helst noe som ikke krever mastergrad i gourmet :p.


Kokkens beste tips til den perfekte biff ! Lær å steke biff med Andreas. Få måltider kan måle seg med den gode, gammeldagse fondue-middagen, der flokken samles rundt en varm gryte og hver enkelt tilbereder sitt eget kjøtt. Stek sjalottløken i en liten gryte med olivenolje over middels varme i 2-minutter. Den skal bli blank, men ikke få farge. Tilsett fløte og ost, og kok opp.


Bland løk, selleri, pepper, eddik, vann og halve mengden estragon i en kjele. Fortsett kokingen til sausen er redusert til ca. Skal du ha biff til middag, så er det viktig med en god saus til biffen.


Det finnes et hav av sauser du kan lage, men personlig så liker jeg denne . Steak served with onions,mixed salat ,potato,béarnaise. Biffsnadder med salat,pomfrittes béarnaise kr 19-.

Okse indrefilet og svin indrefilet med bearnaise saus bakt potet, peppersaus og grønnsaker. Hensikta med denne aktiviteta er å laga god mat saman og å læra noko om korleis speidere i Madagaskar lever. Denne aktiviteta kan inngå . Ja, i kveld blir det biff med saus på Erik Hoftun. I sånn matcher som det her så er det ofte mål på dødball som avgjør.


Så det var viktig for oss at de satt i dag. Med biff og paprika og en deilig hvit saus toppet med ost. Skikkelig digg pizza altså! Kjøttkaker og biff i saus. Foccacia til koldtbordet . Velg den biffen du vil ha, og få servert masse godt tilbehør.


Du velger selv hvordan og hvor stor du vil ha biffen , og vi serverer den med. Man må kjøpe diverse sauser fra nærmeste asiamatbutikk, men har man først litt, så varer det. Stek løk, paprika og biff i panna i 3-minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg