mandag 28. mars 2016

Glass bak komfyr

I Tjorven Garn på Majorstuen må folk trekke kølapp for å slippe frem til disken. I etterkant har jeg strikket meg en mariusgenser og den har jeg bodd i. Mange liker ikke superwash garn , men jeg synes superwash er veldig . Nå har jeg prøvd garn fra Europris for første gang. GARNALTERNATIVER GARNALTERNATIVER.


Det er med garn som med alt annet: Du får det du betaler for.

Har du et kvalitetsgarn laget av de beste råvarene, . Få inspirasjon til å strikke - til Europriser! Ble faktisk veldig fornøyd med denne genseren. Har tidligere strikket en i veldig tynt garn. Vi har fått tre nøster deilig garn fra Lofoten Wool, det går ut én hespe. Kjøp alt innen Garn hos Adlibris.


Finne ut hvilke farger og garn som passer sammen ved hjelp av denne fargevelgeren. Strikker marius med rundfelling og med alpakka garn.

Holder på med den tredje nøste nu og har nøster til. Grunnen til at æ spørr e om æ har nok nøster til æ . Men hus at både sparkjøp, Europris og andre billigbutikker har garn med. Bilderesultat for mariusgenser raglan herre. Pass på å legge litt penger i skikkelig garn som tåler vask, når man.


Velkommen til DROPS Design! Her finner du mer enn 120. Instagra“Høstens tradisjonsprosjekt fullført! Sandnes Garn , Rauma Garn , KlompeLOMPE, Knit Me og Dale Garn. Hvordan montere en mariusgenser , eller en hvilken som helst strikkegenser.


Det kan være knuter i dyrt garn også. Du kan jo velge alt fra billig garn til dyrt. Jeg har brukt drops karisma på de genserene jeg har strikket til . Bli den første til å omtale produktet. GRATIS STRIKKEOPPSKRIFTER. Kun brukt et par ganger fordi den er for stor.


Mønster: Sandnes Tema voksne Klassikere, Nr. Stort og bredt utvalg av garn , strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner.

Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Mariusgenser dame garnpakke HVIT. Hopp til innhold Hopp til innhold . Alle er strikket i forskjellig garn.


Den brune er strikket i Sterk fra Du store alpakka, den rød er strikket i Drops Lima, den grå (kjæresten sin) er . Ja, idag ble jeg ferdig med genseren til bamsen til lara. Jeg har gjort alt helt selv så jeg syns ikke resultatet ble så aller verst. Babyull pinner: størrelser: jeg fullførte den rosa jakka, og ble veldig i stuss på hva jeg skulle fortsette med. Garn sisu ( ull, nylon, gram = ca 1meter) Veiledende pinner Rundp og . Mønsterhefter selges kun sammen med tilhørende garn.


Husk at produktbildene er veiledende,. Men valget ble da mellomgrå i Drops merino extra fine garn. Nå er jeg kommet til den delen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg