mandag 21. mars 2016

Glasur til pepperkaker

En herlig luftig glasur. Brukes til pynting av pepperkaker eller glasur på muffins og kaker. Nå er det tid for å pynte pepperkaker dere og i dag skal dere få noen tips fra meg om hvordan dere skal få dette til på best mulig måte.


Julen er kun måned unna og jeg tror ikke det finnes et hjem i Norge som ikke pynter pepperkaker i disse dager. Hver jul får jeg det samme . Pisk ingrediensene sammen til en fast, seig masse, helst med miksmaster. Ha glasuren i sprøytepose og sprøyt i mønster på f. Hvem kan motstå pepperkaker med melisglasur ? Blogginnlegget er skrevet av Christopher Sjuve.


Melisglasur med eggehvite gir en holdbar og glansfull dekor når du skal pynte pepperkaker eller bygge pepperkakehus til jul. Det finnes flere måter å . Sitrondråper hever smaken. Skjær ut delene til pepperkakehuset etter malen og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett.


Klipp ut mal til pepperkakehus her. Snøkrystall-effekten får du ved hjelp av glasur og sukker. Glasur til pepperkaker. Jeg får helt fnatt når folk pynter pepperkaker med melisglasur laget med vann. Hjemmelagde pepperkaker med hjemmelaget pepperkakedeig hører julen til!


Bland sammen melis, eggehvite og sitronsaft til en tykk glasur , og dekorer . Lise Finckenhagen deler oppskriften på pepperkaker med oss. Visp det godt sammen til en klumpfri glasur og tilsett sitrondråper. Her viser konditoren Bernard enkle teknikker på hvordan man pynter kaker med melisglasur. Hvordan lage den beste melisglasuren?


Melis, eggehvite og sitron er alt du trenger! I fjor blandet jeg bare vanlig melis og vann, men det ble jo så klissete. I år fikk jeg tips om å bruke eggehvite istedenfor vann, men jeg synes . To ting på en gang: Jeg klarer aldri å lage ordentlig glasur til pepperkaker og pepperkakehus.


Jeg lager av melis, eggehvite og vann, men den . Ta to runde pepperkaker - legg melisglasur på toppen av den ene, dekk med strøssel, smør på litt mer glasur og legg den andre pepperkaken oppå. Pynt gjerne pepperkakene med melisglasur og for eksempel Smarties, Non stop og sølvkuler. Lag melisglasur ved å kjøre den siktede melisen . Dekker du glasuren med et tett plastfolie så det ikke danner skorpe, kan du.


Hvis du skal bruke melisglasur som pynt og festemiddel for snop på pepperkakehuset er det viktig at den er tykk og klebrig nok. Slik går du frem for for å lage . Så, dersom du bygger en veldig fint pepperkakehus kan det hele at en liten skognisse flytter inn i. Sprøyt fine mønster, og skriv gjerne navn på pepperkakene , så de kan brukes til bordkort. Pisk melis og eggehvite luftig og seig til en glasur.


Pepperkaker med melisglasur. Kjeks med glasur er manges favoritt. Vi foreslår at du bruker pepperkakedeigen til å lage nydelige glasurpletter. Finn frem en kniv, og smør et jevnt lag med melisglasur over resten av pepperkake -delen. Legg saltstenger tett i tett etter hverandre ned i . Disse tubene med glasur fra Dr.


Oetker kjøpe vi faktisk inn for lenge,. Dersom tubene blir bedre før neste års pepperkaker skal pyntes kan det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg