fredag 18. mars 2016

Antisklisokker

Antisklisokker for voksne og eldre øker sikkerheten. Bruke skli sokker er spesielt viktig for personer med dårlig . Deilige sokker som ikke sklir. Rask levering fra MedicOnline.


Med disse antisklisokkene trenger du ikke lenger bekymre deg.

Tre par sokker i forskjellige mønstre og fargekombinasjoner. Alle parene har antiskli under føttene. Klipp opp sjabongen mellom de ulike mønsterne, dette gjør det enklere å feste sjablongen på sokken og å påføre latexen.


Tape stensilen fast i sokken med . Stop Sock, naturlig lateks, maling for å lage antisklisokker. Spesialmaling med antiskli til sokker av bomull, ull eller polyester. Finn strømper, sokker og strømpebukser med Polarn O. Pyrets klassiske mønster.

Klær som passer alle og holder lenge. Ekstra myke elastiske kanter som ikke strammer. Da er antisklisokkene gode å ha. Dette er svært uheldig for . Vilde Bratland Erikstad Journalist.


Av hygiene- og sikkerhetsmessige årsaker, er Rush antisklisokker obligatorisk for alle våre besøkende. Med hjelp av antisklisokker håper de ansatte på geriatrisk seksjon ved UNN Tromsø å forebygge antall fallskader blant pasientene. Ved geriatrisk seksjon UNN Breivika har de tatt i bruk sklisokker for å begrense fallskadene blant.


Safa ullsokk med antiskli. Uten strikk som strammer. MP antisklisokk , mørk grå str. Anti skli sokk med gummi såle i prosent bomull. Mp Strømpebukser,sokker og antisklisokker i fineste merinoull av høy kvalitet.


Dobbeltstrikket og forede sokker med antiskli-behandlet underside - perfekt i stedet for tøfler inne på kalde og glatte gulv. Mønsterstrikk med lekre snøflak og . SOMMERKONKURRANSE Vi er veldig glad i våre SLIPSTOP og vil gjerne gi bort et par til en av våre følgere Alt du trenger å gjøre for å . Er det noen som vet hvor en kan få tak i sånne penner som en kan lage slike gummi flekker( ) på sokker med?

Har prøvd på Panduro men fant . Også fint når man skal ta sine første trinn siden de gir godt grep. Finstrikkede sokker i myk bomullsblanding med antiskli-beskyttelse. Se på disse to fine jentene med Slipstop på føttene sine Slipstop passer på føttene dine på land og i vannet . Kjøp KRAFTIG SKLISOKK VOKSEN hos Timarco, stort utvalg og veldig gode priser. Strikkete anti-sklisokker i myk ull- og bomullsblanding fra Birkenstock.


Myke, og gode antisklisokker. Tre par antiskli sokker til baby og barn fra Albero. Perfekt for de minste for godt grep. Myke og svært behagelige mot huden. De har det på Hund som hobby i Trondheim, om du bor i det området :).


Edit: ferdige antisklisokker , altså. To romkamerater bestemte seg for å teste et par antisklisokker. Men som du kan se, fungerte ikke sokkene, og en av jentene falt. Sklisikker sokk i myk og behagelig polyester.


Enkel å ta av og på pasienter og hindrer fall på instutusjoner. Nydelig og behagelig sokk for de aller minste. Med antiskli trenger man ikke være bekymret for unødvendige skli situasjoner.


Her finner du en oversikt over populære produkter i kategorien 2-pakning med antisklisokker med mansjetter som kan brettes fra A Simple Mess, Aida, Bjorn . Grå sokker med gummi under, sokkene gir godt grep på glatte gulv. Det er nok ikke skadelig å bruke antiskli sokker i sko, men det er ikke anbefalt å bruke antisklisokker i sko når det er kaldt ute, fordi kulden . Sokker med gummiknotter under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg