mandag 21. mars 2016

Gave til par

Garn: Rester av Du Store Alpakka sin Sterk i rødt, hvitt og blått. Kortere rundpinne nr for å lage prøvelapp og ørehette. Sjabrak, gjerne i en nøytral farge, f-eks marineblå.


Jeg synes det handler mye om å telle når jeg strikker mønster. Jeg strikket bare marius mønsteret på den ene siden og ensfarget på andre siden. Puten jeg er brukt er 40xcm.

Når man har strikket ferdig . MARIUS strikkebok er laget i samarbeide med . Beskrivelse av ett mønster etter spørsmål i strikke gruppa på fb. Her viser jeg hvordan man strikker med to farger fra vrangen. Et diagram er en tegnet fremstilling av mønsteret du skal strikke.


I oppskriften kan det dessuten stå at du må telle deg fram slik at midterste maske i diagrammet kommer midt på den plaggdelen du strikker. Finne ut hvilke farger og garn som passer sammen ved hjelp av denne fargevelgeren. De strikkes på store pinner, og toves i . DROPS Merino Extra Fine (m).

Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Denne Pinnen ble oppdaget av Trine Lise. Unn Søiland hadde lært å strikke før hun kunne lese. Strikke inspo till sommeren! Størrelse (3-6) 9-mnd (2-4) år.


Garn lanett ( 1 merinoull, gram = ca 1m). Antall: XXS (4) XS-S (4) M (5) L (5) XL (6) XXL (6). Jeg følte meg helt strikket ferdig med mariusmønster på 80-tallet.


Men langsomt kom lysten sigene igjen til å strikke marius mønster. For Hege Figenschou er det bare småstrikk, etter å ha gjort ferdig . Se flere ideer om Knit Stitches, Filet Crochet og Knit Crochet. Jeg kjente jo jeg fikk litt hetta på fredag når jeg satt å strikket på marius tunikaen, og skjønte jeg kun hadde dager på meg for å få ferdig . Marius lue med øreklaffer lanett. For meg er det helt utenkelig å strikke sokker på strømpepinner etter at. AnneKarn ha descubierto este Pin.


Descubre (¡y guarda!) tus propios Pines en Pinterest. Photos, videos and stories of mariusmønster on instagram. Innlegg om marius skrevet av ems.


Hverdags så vet du det, sånn i tilfelle, du også vil strikke en.

Jeg strikker grytekluter med mariusmønster (etter oppskrift i boken med mønstre, side 1for de som har den). Det jeg er usikker på, . Jeg har strikket denne marius -tunikaen på bestilling i str. Garnet er Sisu og mønster er fra boken fra Sandnes om mariusmønster , men luen gjorde jeg endel.


Pannebånd i det tradisjonelle Telemarksmønsteret. Norway Shop er en offisiell butikk for gensere fra Dale of Norway og andre norske merker. Du kan kjøpe ulljakker til herre, norske luer og gensere i merinoull til . Unisex Hood - 1 bomull strikket hettegenser.


Mye er er strikket med smart superwash 1 ull fra sandnes garn og alpakka fra. Vi benytter rene materialer som bl. Tradisjonelt og Tidløst design! Vottene er enkle å strikke , og en.


Foretrekker du ull, kan du strikke selv. Sett sammen din pakke og strikk en tidløs genser med god passform til barna!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg